Δημοσκόπηση για  υποψήφιους δημάρχους Αλεξανδρούπολης διενεργεί η Metron Analysis – Ποια ονόματα περιλαμβάνει

Δημοσκόπηση για υποψήφιους δημάρχους Αλεξανδρούπολης διενεργεί η Metron Analysis – Ποια ονόματα περιλαμβάνει

Δημοσκόπηση για το δήμο Αλεξανδρούπολης  πραγματοποιείται αυτές τις μέρες από την γνωστή εταιρεία έρευνας και μετρήσεων κοινής γνώμης της Αθήνας Metron Analysis.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο Evros-news.gr πολίτες που δέχτηκαν τηλεφωνήματα και ρωτήθηκαν να εκφράσουν άποψη, αρχικά  ζητείται η γνώμη τους γενικά για την πολιτική κατάσταση, αν είναι ευχαριστημένοι από την Κυβέρνηση και για τις επόμενες εθνικές εκλογές  ποιο κόμμα θα ψηφίσουν. Στη  συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος της δημοσκοπήσεις και των ερωτημάτων, αφορούν το δήμο Αλεξανδρούπολη.

Όπως μας είπαν, οι υποψήφιοι για τους οποίους ζητείται η γνώμη τους είναι;

  • Ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης
  • ο πρώην Βαγγέλης Λαμπάκης
  • ο Βαγγέλης Μυτιληναίος
  •  ο Σάββας Δευτεραίος

οι οποίοι  ήδη είναι στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, αλλά υπάρχουν και οι… καινούργιοι που ακούγεται ότι πιθανόν να θέσουν υποψηφιότητα και είναι:

  • ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς
  • ο ΔημήτρηςΚαραβασίλης
  • και ο Στάθης Ασπιώτης

Επίσης υπάρχει και ερώτημα που αφορά και την επιλογή για την δεύτερη Κυριακή τωνδημοτικών εκλογών, αν δηλαδή δεν εκλεγεί κάποιος από την πρώτη συγκέντρωση συγκεντρώνοντας το 43% που προβλέπει ο νόμος. Εκεί λοιπόν στα “δίδυμα ” που υπάρχουν, δεν περιλαμβάνει η δημοσκόπηση τους Βαγγέλη Μυτιληό  και Στάθη Ασπιώτη, άγνωστο γιατί. Δ ηλαδή τα ερωτήματα αφορούν τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη κόντρα στον  προηγούμενο Βαγγέλη Λαμπάκη, στον Δημήτρη Πέτροβιτ, τον Δημήτρη Καραβασίλη ακόμα και τον Σάββα Δευτεραίο.

Παραμένει άγνωστο ποιος έχει παραγγείλει και πληρώσει την συγκεκριμένη δημοσκόπηση της metron analysis, αλλά η ύπαρξη ερωτημάτων και για τις εθνικές εκλογές, σημαίνει πως δεν αποκλείεται να έχει ζητηθεί από το Μέγαρο Μαξίμου. Με τη συγκεκριμένη εταιρεία υπάρχει άλλωστε συνεργασία. Χωρίς να αποκλείεται να την έχει  ζητήσει και πληρώσει κάποιος από τους υποψήφιους δημάρχους Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*