Δελησταμάτης: “Θα είμαι δίπλα στον Χ.Μέτιο και το 2023, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου”

Δελησταμάτης: “Θα είμαι δίπλα στον Χ.Μέτιο και το 2023, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου”

Επίσημη δήλωση για την υποψηφιότητα του και στις περιφερειακές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” και επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, έκανε χθες ο Βασίλης Δελησταμάτης.

Ο  εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου και Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με σημαντική, πετυχημένη δραστηριότητα σε θέματα αρμοδιότητας του, δημοσίευσε συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα:

“Ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου με την παράταξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης από το 2019 και ως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τον τελευταίο χρόνο, είμαι δίπλα στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στην κοινή μας προσπάθεια για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα, του Έβρου και της Περιφέρειάς μας συνολικά.
Τον ευχαριστώ που με τιμά με την εμπιστοσύνη του και, όπως έκανα στις εκλογές του 2019, θα είμαι δίπλα του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου και στις επόμενες περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023“.
Έτσι, μετά τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού και επίσης περιφερειακό σύμβουλο Έβρου Θανάση Τσώνη που έκανε αντίστοιχη δήλωση, ο κ.Δελησταμάτης είναι ο δεύτερος από το νομό μας που προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια. Επίσης, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ όσο και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Παπαθεοδώρου, ήδη έκαναν παρόμοιες επίσημες δηλώσεις-τοποθετήσεις, ότι συνεχίζουν στο πλευρό του Χρήστου Μέτιου και θα είναι επίσης υποψήφιοι στις εκλογές του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Θανάσης Τσώνης: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια, με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο»

Να θυμίσουμε ότι στο νομό Έβρου εκτός των Δελησταμάτη, Τσώνη, έχουν εκλεγεί με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου και οι Βασίλης Γαλάνης, Δημήτρης Πέτροβιτς και Κώστας Βενετίδης και αναμένεται να προβούν και αυτοί σε παρόμοιες επίσημες δηλώσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές τον Οκτώβριο του  2023.