Οι Χειμερινοί Κολυμβητές Ορεστιάδας βούτηξαν στον παγωμένο Άρδα, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές Ορεστιάδας βούτηξαν στον παγωμένο Άρδα, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και  φέτος τα Χριστούγεννα οι Χειμερινοί Κολυμβητές Ορεστιάδας βρέθηκαν στον ποταμό Άρδα στις Καστανιές, βούτηξαν στα παγωμένα νερά του και τραγούδησαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Λίγα μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, η παρέα των φίλων που σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στο Δέλτα του Έβρου για να βουτήξει και εκεί στα παγωμένα νερά, ξανάσμιξε στον ποταμό Άρδα.

Αν και οι θερμοκρασίες φέτος τα Χριστούγεννα δεν ήταν τόσο χαμηλές όσο άλλα χρόνια, τα νερά φυσικά και ήταν πολύ παγωμένα, αλλά αυτό δεν τους πτόησε και έκαναν τις βουτιές τους, κρατώντας φυσικά πάντα την ελληνική σημαία στα χέρια.

Την έχουν άλλωστε, όπως απέδειξαν πολλές φορές, πρώτα απ όλα στην καρδιά και την ψυχή τους. Γι αυτό και είχαν βρεθεί και στο επίσης ακριτικό Καστελόριζο, τιμώντας τους εκεί ακρίτες που επίσης φυλάνε Θερμοπύλες στη νότια πλευρά των συνόρων μας με την Τουρκία.

Το ΒΙΝΤΕΟ και οι φωτογραφίες είναι του Σταμάτη Γκροζούδη, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας των Χειμερινών Κολυμβητών Ορεστιάδας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*