Ρένα Μόρφη: «Πληγώθηκα όταν διέρρευσε η εγκυμοσύνη μου. Τηλεφώνησα και το σεβάστηκαν», λέει η Εβρίτισσα τραγουδίστρια

Ρένα Μόρφη: «Πληγώθηκα όταν διέρρευσε η εγκυμοσύνη μου. Τηλεφώνησα και το σεβάστηκαν», λέει η Εβρίτισσα τραγουδίστρια

Στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε συνέντευξη η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, που κατάγεται από το χωριό Χελιδώνα Ορεστιάδας.

Η συνεχώς ανερχόμενη καλλιτέχνης, που την είδαμε και σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Φαντασία να ενσαρκώνει μια λαϊκή τραγουδίστρια και με συμπρωταγωνιστή τον επίσης Εβρίτη Γιάννη Στάνκογλου, ενώ παρουσιάζει και μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ με το Νίκο Πορτοκάλογλου, μπορεί να γεννήθηκε στον Βόλο απ’ όπου είναι η μητέρα της, αλλά ο στρατιωτικός πατέρας της (πιλότος ελικοπτέρων) είναι από την Χελιδώνα Ορεστιάδας.  

Στη συνέντευξη αυτή  μίλησε για την εγκυμοσύνη της και για το γεγονός ότι δεν την επικοινώνησε στα social media.

Έγινες μητέρα και δεν το πήρε κανείς είδηση.

Είδες; Άμα θέλεις, γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι η είδηση της εγκυμοσύνης είχε διαρρεύσει και ήταν κάτι που με είχε πληγώσει γιατί και για ιατρικούς λόγους ήταν πολύ νωρίς. Για να είμαι ειλικρινής, όταν κυκλοφόρησε η είδηση στα social media επικοινώνησα με πολλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές στην τηλεόραση ζητώντας να προστατεύσουν αυτή την πληροφορία. Δεν υπήρξε ένας που να αρνήθηκε. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Είσαι σεμνή; Ταπεινή; Κρυψίνους;

Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει κανέναν στ’ αλήθεια το αν έχω παιδί, αν είμαι παντρεμένη, αν έχω χωρίσει. Δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει παιδάκι. Δεν αισθάνομαι ξεχωριστή. Σε σχέση με την εγκυμοσύνη, ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εμένα. Δεν πήγα να φτιάξω τα νύχια μου για να τα δείξω στο Instagram. Αφορά και μια άλλη ζωή, έναν άλλο άνθρωπο την άδεια του οποίου δεν έχω και άρα δεν μπορώ να τον εκθέτω παρά τη θέλησή του.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, ειδικά σε μια περίοδο όπου πολλοί μεταχειρίζονται τα μωρά ως αξεσουάρ.

Καθένας διαχειρίζεται την προσωπική του ζωή με τον τρόπο που κρίνει σωστό. Δεν κρίνω τον διπλανό που μπορεί να βγάλει φωτογραφία το μωρό του. Απλώς δεν θα ήθελα μια μέρα η κόρη μου να γυρίσει και να μου πει «από πού κι ως πού με πρόβαλλες;».

Πηγή: zappit.gr