Με ξέφρενο, Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην… ομίχλη, ολοκληρώθηκε η “Νεοχωρούπολη”, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ξέφρενο, Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην… ομίχλη, ολοκληρώθηκε η “Νεοχωρούπολη”, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ξέφρενο γλέντι, χορεύοντας στην ομίχλη με πολύ κέφι, ολοκλήρωσαν χθες βράδυ την λειτουργία της εορταστικής “Νεοχωρούπολης”, στο χωριό Νεοχώρι της Ορεστιάδας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την χριστουγεννιάτικη συναυλία  το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου. Σε μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου δράσεων Νεοχωρίου “Άγιος Αθανάσιος”, της Κοινότητας Νεοχωρίου και της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Στην συνέχεια του μήνα υπήρχαν δραστηριότητες για τα παιδιά του χωριού και όχι μόνο.

Η Νεοχωρούπολη ολοκληρώθηκε χθες 27 Δεκεμβρίου, με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία φέτος έγινε σε δύο εκδόσεις. Ξεκίνησε στις 13:00 με δράσεις για τους μικρούς  φίλους.

Συνεχίστηκε με μουσική, λουκάνικα και κρασί και στις 17:00 όταν νύχτωσε, ακολούθησε ένα δυνατό χριστουγεννιάτικο πάρτι με  τον dj TEO-F να ντύνει τη βραδιά με γνωστές επιτυχίες. Φυσικά δεν έλειψαν τα θρακιώτικα τραγούδια, που ξεσήκωσαν πάρα πολλούς συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, οι οποίοι βρέθηκαν στο Νεοχώρι από πολλές περιοχές.

Η ομίχλη που επικρατούσε, όχι μόνο δεν απέτρεψε τον χορό και το γλέντι, αλλά δημιούργησε αντίθετα ένα πολύ πιο εντυπωσιακό και όμορφο σκηνικό, όπως βλέπετε και στα δυο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσαν ο Γιώργος Δημισκίδης και ο Θόδωρος Μπαρμπούδης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*