Στον Έβρο από σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος – Επίσκεψη σε Μονάδες, Φυλάκια

Στον Έβρο από σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος – Επίσκεψη σε Μονάδες, Φυλάκια

Στον Έβρο βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αύριο θα επισκεφθεί Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Ο κ.Φλώρος θα ανταλλάξει ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό για τις γιορτές Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και με την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα μέτρα επιτήρησης κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Απόψε το βράδυ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρέθεσε δείπνο στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης στους Διοικητές 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και τους Διοικητές της ΧΙΙ Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο και της XVI Μεραρχίας Υποστράτηγο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου. Προσκεκλημένοι ήταν ακόμα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και άλλοι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της περιοχής.

Τουρκικά ΜΜΕ: Πρόκληση η επίσκεψη του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου στα ελληνικά νησιά

Προκλητική χαρακτηρίζουν στο μεταξύ μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, σε ελληνικά νησιά την Τρίτη (27.12.2022). Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης, η εφημερίδα Cummhuriyet της Τουρκίας αναφέρεται στην επίσκεψη του Κωνσταντίνου Φλώρου σε Καστελόριζο, Κάρπαθο, Ρω και Γαύδο, γράφοντας πως «ο Έλληνας αρχηγός προκαλεί με την επίσκεψή του. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας επισκέφθηκε τα αποστρατιωτικοποιημένα νησιά και τα νησιά αμφισβητούμενης κυριαρχίας».

«Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε μία νέα προκλητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε κάποια νησιά στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο», σημειώνουν τουρκικά Μέσα.