ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Τα κάλαντα του… Ναρκαλιευτή σε βουλευτές, δημάρχους, για το… προεκλογικό 2023

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Τα κάλαντα του… Ναρκαλιευτή σε βουλευτές, δημάρχους, για το… προεκλογικό 2023

Μια και δεν σας είπα τα κάλαντα πριν τα Χριστούγεννα και σήμερα είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν μας έρθει το προεκλογικό 2023, το ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ  και ο… Ναρκαλιευτής αποφάσισαν να  τα… πούμε στους θεσμικούς του Έβρου. Βουλευτές και δημάρχους δηλαδή.

Καλήν ημέραν άρχοντες  του τόπου μας και  Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά… προεκλογική, αφού το 2023 θα πραγματοποιηθούν πρώτα οι εθνικές εκλογές (μάλλον Απρίλιο οι πρώτες) και αργότερα, τον Οκτώβριο οι αυτοδιοικητικές για Περιφέρειες και δήμους.

Να ξεκινήσουμε λοιπόν με τους βουλευτές μας, κατά σειρά εκλογής την προηγούμενη φορά, το 2019 και αφού πω και στους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές Καλήν ημέραν άρχοντες  Δημοσχάκη, Δερμεντζόπουλε και Κελέτση αν είναι ορισμός σας, την… υποψηφιότητα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Έβρου που μαθαίνω ότι σχεδόν “κλείδωσε”, να πω στο αρχοντικό σας.

Δεν σου πήγε καλά το 2022

Καλήν ημέραν άρχοντα Τάσο Δημοσχάκη. Σαν ξεκίνημα επιστολής μου μοιάζει αυτό, όπως οι δεκάδες που συχνά μας ενημερώνεις με δελτία Τύπου ότι στέλνεις σε υπουργούς, ως πρώτος σε ψήφους βουλευτής το 2019 στον Έβρο,  για διάφορα θέματα του νομού. Και μαζί Ερωτήσεις και Επερωτήσεις στην Βουλή, αντί ως κυβερνητικός βουλευτής να κάνεις συναντήσεις για να λύσεις κανένα πρόβλημα.

Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει το 2022,  αφού με  αφορμή τα… τερτίπια του γιου σου Σπύρου στη Βουλή, όπου “πρόδωσε” την συνδικαλιστική παράταξη της Ν.Δ με την οποία εκλέχθηκε και “συμμάχησε” με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει Πρόεδρος στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Βουλής, έμαθε πολύ περισσότερος κόσμος, ότι είχε προσληφθεί εδώ και χρόνια, εκτός ΑΣΕΠ φυσικά.

Το είχε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ βέβαια το Evros-news.gr  εδώ και πολύ καιρό, ότι ο γιος σου  διορίστηκε επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή στο γυμναστήριο της Βουλής, με κάποιες αρχικές συμβάσεις και μετά μονιμοποιήθηκε, αλλά ο πολύς κόσμος δεν το γνώριζε. Το έμαθε και παράλληλα κατάφερε να ξεσκώσει θύελλα αντιδράσεων στο κόμμα σου.

 Όλα αυτά, μαζί με τη στάση σου στο θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου, μάλλον κάνουν δύσκολη την επανεκλογή σου στην πρώτη θέση και γενικά την εκλογή σου, αν η Ν.Δ δεν εκλέξει 3 βουλευτές όπως το 2019.  Γιατί αλλιώς δύσκολα τα… χαμπέρια και σε βλέπω στο τέλος υποψήφιο δήμαρχο Διδυμοτείχου, κόντρα στο… πουλέν σου τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. 

Έκλεισες “παρεξηγήσεις”, αλλά… άνοιξες καινούργιες

Καλήν ημέραν άρχοντα Χρήστο Δερμεντζόπουλε. Αν  και νεαρός, μαθαίνω ότι φροντίζεις να κάνεις κινήσεις που… κλείνουν τις όποιες “παρεξηγήσεις” είχες με διάφορους στο παρελθόν από το χώρο του κόμματος σου. Όπως με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη για παράδειγμα.

Με τον… Βαγγέλη τον Λαμπάκη βέβαια, που σε “καρφίτσωσε” η παράταξη του στην σελίδα της, επειδή έκανες συναντήσεις με την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, δύσκολα θα κλείσει το… μέτωπο. Αλλά δεν ξέρω όταν μπουν στη ζυγαριά αυτά τα δύο, αν θα είσαι χαμένος ή τελικά κερδισμένος σε ένα άλλο κοινό ψηφοφόρων.

Κάνεις και κάποιες άλλες κινήσεις σε χώρο που θεωρούνταν προνομιακός του Δημοσχάκη, ο οποίος με τα λάθη του τον έχασε και μαθαίνω ότι εδραιώνεσαι όλο και περισσότερο όσον αφορά το κόμμα σου στο νομό Έβρου.Αν έκοβες και τις διάφορες… κακές παρέες που μόνο ζημιά σου προκαλούν, όλα θα ήταν θετικά. Για σένα προσωπικά, γιατί το κόμμα στον Έβρο θα έχει πρόβλημα στις εκλογές.

Ραντεβού στα… δικαστήρια

Καλήν ημέραν άρχοντα Σταύρο Κελέτση. Ευχαριστώ για το εορταστικό δώρο σου, αφού λίγο πριν τα  Χριστούγεννα,  μου έφερε η Αστυνομία το Κλιτήριο Θέσπισμα, ότι δικάζομαι στις 2 Φεβρουαρίου μετά την μήνυση που μου είχες υποβάλει. Είναι βέβαια την ίδια ημέρα με άλλο ένα δικαστήριο όπου είμαι κατηγορούμενος από τον Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ-οέ-οέ) Τοψίδη, οπότε μια στο ένα εδώλιο θα κάθομαι, μια στο άλλο.

Πάλι καλά που δεν προκηρύσσει τις εκλογές πάντως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον Μάρτιο και μέσα στην προεκλογική περίοδο να έχεις το τρέξιμο σε όλο το νομό για να μαζέψεις… ψηφαλάκια για να εκλεγείς και παράλληλα θα πρέπει να παραστείς στο δικαστήριο για να με  καταδικάσεις.

Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θα δούμε τι θα γίνει και φυσικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η προεκλογική περίοδος. Τα βασικά… banner πάντως και τις συνεντεύξεις που σου έκανε προνομιακά το Evros-news.gr τo 2019 και οι καλές κουβέντες σε ψηφοφόρους του Άκη Γεροντόπουλου όπως μας παρακαλούσες να πούμε τότε, φυσικά να τα ξεχάσεις. Ραντεβού στα… δικαστήρια (το ραντεβού στα γουναράδικα το είχε πει ο σφαγέας Άρης Βελουχιώτης άλλωστε).

Στα προσωπικά όλα πολύ καλά, στα βουλευτικά…

Καλήν ημέραν  αρχόντισσα Νατάσα Γκαρά. Μαθαίνω ότι εδώ και αρκετό καιρό διανύεις την καλύτερη περίοδο στην προσωπική σου ζωή και χαίρομαι. Το λέω ειλικρινά, χωρίς καμιά δόση ειρωνείας, όπως αυτές που σου κάνει και τα “χτυπήματα” που δέχεσαι συχνά από το υποτιθέμενο… αριστερό site το οποίο διαχειρίζεται ο “κολλητός” του Μενέλαου Μαλτέζου.

Φυσικά κάνεις παράλληλα όνειρα για επανεκλογή σου, στην μία θέση που αναμένεται να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο και μετά από τα 8 χρόνια που είσαι στην βουλευτική καρέκλα, να συνεχίσεις σε αυτή. Γιατί να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας, καταλαβαίνεις ότι σαν… όγδοο θαύμα του κόσμου είναι.

Μπορεί την πρώτη φορά της διακυβέρνησης σας πάντως να μην πήρες καμία υπουργική καρέκλα, γιατί προφανώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν σε θεώρησε ικανή για κάτι τέτοιο, αλλά αν γίνει το… όγδοο θαύμα του κόσμου που λέγαμε και είστε πρώτο κόμμα (μην βαράτε ξύλο οι δεξιοί), το… κυρία υπουργού μάλλον δε θα το… γλιτώσεις. Περισσότερα γι αυτό όμως προσεχώς, με περισσότερες λεπτομέρειες και ονόματα.

Πρέπει να φτιάξεις εσύ το ψηφοδέλτιο

Πάμε στους δημάρχους τώρα, μια και τον Οκτώβριο ακολουθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Καλήν ημέραν  άρχοντα Γιάννη Ζαμπούκη. Βλέπω ότι με τα τοπικά ΜΜΕ τα πας καλά, τα πας πολύ καλά, που λέει και ένας αστρολόγος στην τηλεόραση. Σε κάθε ανακοίνωση που κάνεις ή υπογραφή σύμβασης, τσουπ και ένα σωρό μικρόφωνα μπροστά σου.

Μια χαρά και με τον… Σταύρο στα μικρόφωνα, αρκετά καλά και στα σάιτ (μόνο τον φίλο μου τον Θάνο τον στενοχωρείς που έχει μείνει στην απέξω), όμως στις εκλογές θα χρειαστεί και ψηφοδέλτιο για να κερδίσεις. Με παρουσία μάλιστα υποψηφίων σε όλες τις κοινότητες του δήμου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με το νέο νόμο.

Την άλλη φορά όλα αυτά τα είχες αφήσει να τα χειρίζεται και του είχες απόλυτη εμπιστοσύνη (και το πλήρωσες), στον πρώην συνεργάτη σου Αντώνη Καμελίδη (αλήθεια πώς τους… πετσόκοψες έτσι όταν προσπάθησαν να σε… εκβιάσουν με διάφορους τρόπους και αυτόν και τον Κολιό και τον Κυζιρίδη και τον Αραμπατζή). Μπορεί να πήρες από αυτό πολλούς… πόντους, αλλά τώρα  πρέπει όλα αυτά με την κατάρτιση συνδυασμού να τα κάνεις εσύ.

Ή να βρεις κάποιον άλλον που θα τα προχωρήσει και δεν βλέπω ότι ο… υπερτιμημένος από σένα Μπόγδης μπορεί να τα φέρει σε πέρας. Μαθαίνω βέβαια ότι ήδη εσύ στα μουλωχτά και αθόρυβα, κάνεις έξυπνες και πετυχημένες επαφές και κινήσεις για υποψήφιους που είναι μάλιστα φρέσκα, άφθαρτα πρόσωπα.

Κλείνεις σιγά-σιγά τα “μέτωπα”

Καλήν ημέραν άρχοντα Βασίλη Μαυρίδη. Για σένα το ξεκίνημα του νέου χρόνου δεν θα μοιάζει με Πρωτοχρονιά, αλλά μάλλον με… Μεγάλη Εβδομάδα. Γιατί ένας μέχρι πρότινος… δικός σου άνθρωπος, ο  δημοτικός σύμβουλος Διαμαντής Παπαδόπουλος, θα πρέπει κάποια στιγμή να ανακοινώσει και δημόσια αν αποφάσισε να είναι αντίπαλος σου ως δήμαρχος Ορεστιάδος.

Δεν καταλαβαίνω μάλιστα γιατί από το Σεπτέμβριο που ανεξαρτητοποιήθηκε και μέχρι τώρα δεν το έκανε, Φοβάται μην τον αποκαλέσουν ότι σε πρόδωσε, όπως έκανε ο Ιούδας με τον Χριστό; Πάντως εσύ μαθαίνω ότι αποκατέστησες τις σχέσεις με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, που κάποιοι σε είχαν… φυτηλιάσει να βγαίνεις και να κατηγορείς (ελπίζω να μην ήταν ο… κουμπάρος Τάκης).

Κι επίσης, το ίδιο έκανες και με τις παρεξηγήσεις που υπήρχαν με τον Δερμεντζόπουλο. Δεν θα μπορούσατε άλλωστε να είστε δυο… ξένοι στην ίδια πόλη, όταν μάλιστα ανήκετε στο ίδιο κόμμα. Για τον γιο μιλάω, γιατί με τους υπόλοιπους δεν ξέρω τι ισχύει.

Έμεινες με τον… στυλό στα χέρια

Καλήν ημέραν…  αυτοκράτορα Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. Γιατί σας κάνει εντύπωση που δεν τον αποκαλώ άρχοντα αλλά αυτοκράτορα; Δήμαρχος του Διδυμοτείχου, της “πόλης των αυτοκρατόρων”  είναι. Μέσα στις  γιορτές σε… στεναχώρησε είδα το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Την στιγμή που ήσουν με τον στυλό στα χέρια,  έτοιμος να υπογράψεις την ανάθεση του έργου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού LED με την οικογένεια Δαστερίδη από την Αλεξανδρούπολη, το μπλόκαρε και  άντε τώρα ξανά επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού.

Μέχρι και έκταση συζήτηση μέσα στις γιορτές στην Οικονομική Επιτροπή σε ανάγκασε να κάνεις, μαζί  με τον φίλο μου και ένα από τα λίγα καλά παιδιά που έχεις στη δημοτική αρχή, τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Βαγγέλη Τσιμπανλιώτη, ώστε να ακυρωθεί ο προηγούμενος διαγωνισμός και να γίνει νέος.

Για να ξεκινήσεις τα έργα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα  και να προλάβεις και τις εκλογές. Σε στεναχώρησε βέβαια  ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό, ίσως τον κρισιμότερο ρόλο, στην  εκλογή σου. Ο πρώην δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης, γιατί και αυτός δεν ψήφισε την κυκλοφοριακή μελέτη και υπάρχει τώρα κίνδυνος να απενταχθεί το Οpen mall και να χαθούν τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αχάριστοι όλοι σας με τον Πάρη

Είναι όμως μεγάλη αχαριστία τεράστια να του επιτίθεστε κιόλα του Πάρη, όπως έκανε η Αντιδήμαρχος σου, η Στέλλα Θεοδοσίου Ζυγογιάννη, η οποία νομίζει ότι έγινε η… Εβίτα Περόν (ας κάνω και γω μια… βάφτιση, εδώ η ίδια αποκάλεσε τους Μεταξάδες… Αράχωβα του Έβρου) και μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει.

Δεν σε φοβάμαι πάντως Ρωμύλο. Το πολύ, μετά τις απευθείας αναθέσεις στον κουμπάρο σου Δημήτρη Καραλελέκη και στον αδερφό του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, να αρχίσεις να δίνεις και μεγαλύτερα ποσά απ ευθείας και όχι μόνο αυτό το μικρό, αστείο ουσιαστικά ποσό, που δώσατε μέσω του Ευγενίδειου, στο γιο του Αντιδημάρχου σου Βούλη Μπιλιακάκη. 

Φοβερό παιδί ο Βούλης. Εκλέχθηκε σύμβουλος στο Επιμελητήριο Έβρου, για να παίρνει απευθείας αναθέσεις από τον Τάκη (Τάκης, Τάκης οέ-οέ-οέ) Τοψίδη και στον δήμο για να παίρνει ο γιος του απευθείας ανάθεση από το Ευγενίδειο. Αν και επειδή ο Τοψίδης του δίνει περισσότερα, μπορεί να είναι υποψήφιος μαζί του για την Περιφέρεια, όπως ακούγεται. Αν φυσικά κατεβάσει τελικά συνδυασμό ο Τάκης.

Έβαλες το Σουφλί στο επίκεντρο ενδιαφέροντος

Καλήν ημέραν… παγκόσμιε άρχοντα Παναγιώτη Καλακίκο. Σε προσφωνώ έτσι, αφού κατάφερες το ιστορικό Σουφλί, την “πόλη του μεταξιού”, να την εντάξεις στο δίκτυο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού ως Best Tourism village. Κι όχι μόνο αυτό. Έναν δήμο και μια περιοχή που κατά γενική ομολογία “έσβηνε” , μέσα σε τρία χρόνια  εξασφάλισες πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Έφτιαξες ένα δρόμο στο ορεινό όγκο, που τον περίμεναν δεκαετίες οι κάτοικοι για να βγουν από την απομόνωση και φυσικά στήριξες με όλες σου τις δυνάμεις την προσπάθεια των εθελοντών στο  φοβερό ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ που προσέλκυσε χιλιάδες κόσμο αυτές τις μέρες. Όταν οι διάφοροι Δαβήδες με δημόσιες δηλώσεις και ανακοινώσεις τους, προσπάθησαν να το… υπονομεύσουν.

Δείχνεις πάντως πραγματικά.. μεγάλη ανωτερότητα. Άλλος στη θέση σου θα έβγαζε τα Πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για να μάθει όλος ο κόσμος, τι είπε ο προκάτοχος σου Βαγγέλης Πουλιλιός για τους δεκάδες εθελοντές που δημιούργησαν αυτό το εκπληκτικό, μοναδικό και ανεπανάληπτο θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο και όλοι τους ευχαριστούν δικαιολογημένα.

Άσε τους… μορφωμένους να σε υποτιμούν

Καλήν ημέραν άρχοντα του… θρακικού πελάγους Νίκο Γαλατούμο. Μπορεί οι… μορφωμένοι αντίπαλοί σου να γράφουν εναντίον σου στα faceμπούκια, τα twitterια και αλλού, προσπαθώντας να σε “χτυπήσουν” ως… αγράμματο που  δεν έχει πτυχία, εγώ όμως επειδή και το καλοκαίρι ήρθα για λίγες μέρες διακοπές στην Σαμοθράκη, βλέπω ότι ο κόσμος αναγνωρίζει πως τρέχεις από το πρωί ως το βράδυ για το νησί.

Πώς κατάφερες να φέρεις έργα και αρκετά χρήματα  στη Σαμοθράκη και παράλληλα όχι απλά να… επουλωθεί το “τραύμα” όσον αφορά την τουριστική εικόνα του νησιού για όσα έγιναν τον Αύγουστο του 2019, αλλά και να εκτοξευτεί η επισκεψιμότητα, με αποκορύφωμα φέτος που έγινε χαμός. Και παράλληλα δίνεις λύσεις σε καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Οπότε μην ακούς κανέναν.

Θα αποφασίσεις τελικά τι θέλεις;

Τέλος, καλήν ημέραν άρχοντα (λέμε τώρα) Δημήτρη Πέτροβιτς (παιδιά δεν θέλω Χαχανητά). Βλέπω ότι παρέμεινες Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, αλλά μετά την… απώλεια πέρυσι της θέσης του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τώρα έχασες και τη θέση του αναπληρωτή Περιφερειάρχη.

Γι  αυτό άσε τα τηλέφωνα και τα παράπονα δεξιά και αριστερά και για μας εδώ στο  Evros-news.gr και κοίτα να λύσεις κανένα από τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα σε όλο το νομό εδώ και χρόνια. Με σένα Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Εντάξει, οι συνάδερφοι σου δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ σε αφήνουν να λες ότι δεν καθαρίστηκαν τα ρέματα επί 20 χρόνια, χωρίς να σε ρωτούν  “και εσύ τι έκανες τόσα χρόνια Αντιπεριφερειάρχης”; Ένα από τα παραδείγματα φέρνω.

Κάποια στιγμή λοιπόν πρέπει να γίνεις ξεκάθαρος.  Βγες στα ίσια, ξεκάθαρα και παλικαρίσια και πες ότι θες να είσαι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Όχι στα μουλωχτά και κουτοπόνηρα και ψου-ψου-ψου και μου-μου-μού σε διάφορους, για να είναι υποψήφιοι μαζί σου. Μόνο και μόνο για να διασφαλίσεις και πάλι τη διαβεβαίωση του Μέτιου, πως θα είσαι Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ξανά.

Ο Αϊνστάιν ήταν φυσικός και όχι σοφός

Καλήν ημέραν άρχοντα του… ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΟΥ Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ-οέ-οέ) Τοψίδη. Θα τα πούμε βέβαια από κοντά στις 2 Φεβρουαρίου, στο ποινικό Δικαστήριο (μετά το αστικό Δικαστήριο για την αγωγή που έγινε το Νοέμβριο), μετά τις τέσσερις μηνύσεις που μου έκανες. Διάβασα την ανακοίνωση της παράταξης σου Περιφερειακή… Αποσύνθεση, για τις αποφάσεις Μέτιου που αφορούν τους νέους Αντιπεριφερειάρχες.

Την διάβασα στο σάιτ της Καλεντερίδου για να είμαι δίκαιος, γιατί σε εμάς στο Evros-news.gr δεν  στέλνεις τις ανακοινώσεις. Έψαχνα βέβαια στο ίδιο σάιτ της Διευθύντριας Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, να διαβάσω και τις αποφάσεις Μέτιου στις οποίες απαντάς, αλλά δεν υπήρχε πουθενά, αφού αυτές δεν τις δημοσίευσε. Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ότι νομίζει πως τον συμφέρει.

Να πω λοιπόν σε σένα Τάκη παλιέ μου φίλε, αλλά και σε αυτούς που έγραψαν την ανακοίνωση, ότι ο Αϊνστάιν δεν ήταν σοφός, αλλά φυσικός. Ακόμα και στο google να το έψαχνες θα σας το έβγαζε αμέσως τι ήταν. Το χειρότερο; Την φράση «Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα» που χρησιμοποιήσατε, δεν την είπε ο Αινστάιν, αλλά την έγραψε η Μπράουν σε ένα βιβλίο της.

Μπέρδεψες λίγο τα μοναδικά και φημισμένα σκόρδα της γενέτειρας σου Νέας Βύσσας με τα κρεμμύδια Τάκη μου. Αλλά έτσι είναι. Στην απόγνωση που σε έχει πιάσει, μπορεί να γράψεις και τον Σταύρο Βαβία… ρήτορα και ας συναγωνίζεται τον περίφημο Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού σε… ευφράδεια και ακαταλαβίστικες εκφράσεις.

Την ουσία της ανακοίνωσης δεν χρειάζεται να την σχολιάσω. Μόνο γέλια προκαλεί.  “Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ειρριμμένα”, που είπε και ο… μαθηματικός Σωκράτης. Φιλόσοφος ήταν βέβαια ο κορυφαίος αρχαίος Έλληνας, σπεύδω να στο διευκρινίσω,  για να μην τον χρησιμοποιήσεις σε καμιά επόμενη ανακοίνωση σου και τον “βαφτίσεις” κάτι άλλο, όπως έγραψες τον φυσικό Αϊνστάιν… σοφό.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι τα μεταξωτά βρακιά (μια και είχες φωτογραφηθεί πριν από μήνες μόνο με τα πανάκριβα εσώρουχα επώνυμης μάρκας που φοράς) θέλουν και επιδέξιους…. (τα υπόλοιπα εννοούνται).

ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ το 2023

Τελειώνοντας, φανατικοί αναγνώστες του Evros-news.gr και του ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ,  θέλω να ευχηθώ σε όλους σας από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και το 2023 να φέρει σε σας και τις οικογένειες σας πάνω και πρώτα από όλα ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΥΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ. Πιστέψτε με, επειδή το 2022 για μένα προσωπικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο σε αυτό τον τομέα, τίποτα δεν είναι πολυτιμότερο.

Ο… Ναρκαλιευτής

Ένα σχόλιο

  1. Καλακίκος για δήμαρχος Αλεξπολης να απογειωθει η πόλη !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*