Σουφλί: Μαγικά, όπως λειτούργησε, ολοκληρώθηκε χθες το μοναδικό ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ με χιλιάδες επισκέπτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Μαγικά, όπως λειτούργησε, ολοκληρώθηκε χθες το μοναδικό ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ με χιλιάδες επισκέπτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαγικά, όπως ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου και λειτούργησε, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε, το οποίο επισκέφθηκαν αυτές τις οκτώ ημέρες λειτουργίας χιλιάδες επισκέπτες.

Οι δεκάδες εθελοντές, που μήνες τώρα από το περασμένο καλοκαίρι το ονειρεύτηκαν,  το σχεδίασαν, δημιούργησαν, το μεγάλωσαν σαν μικρό παιδί και το ανάθρεψαν με αξίες εθελοντισμού, προσφοράς και περισσής αγάπης, αποθεώθηκαν για την τεράστια προσφορά τους. Για την δημιουργία ενός ανεπανάληπτου εορταστικού θεματικού πάρκου, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο και το κατέστησαν “πόλο έλξης” για πολλές χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και κάθε ηλικίας. Γιατί και οι μεγάλοι μπροστά σε όσα αντίκρυσαν έγιναν και αυτοί παιδιά.

Το Σουφλί, που έχει ανακηρυχθεί Best Turism Village, παγκόσμιο χωριό Τουρισμού, μπήκε πλέον τώρα πολύ δυναμικά και στην κορυφή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Γιατί δεν συγκρίνονται  όσα δημιούργησαν με πολύ μεράκι, τεράστιο κόπο και πολλές ώρες δουλειάς για την προετοιμασία και την λειτουργία, οι δεκάδες εθελοντές του. Με την στήριξη φυσικά του δήμου Σουφλίου, που στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης με επικεφαλής τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Σουφλί: Πόλος έλξης για χιλιάδες κόσμο καθημερινά το εκπληκτικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χθεσινή βραδιά ολοκλήρωσης της λειτουργίας του ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ήταν λοιπόν εξίσου μαγική όπως το ξεκίνημα και οι ημέρες της λειτουργίας. Με όλους τους συντελεστές στο τέλος… επί σκηνής να αποθεώνονται από τον κόσμο που και χθες κατέκλυσε τους χώρους. Τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό του Σουφλίου και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις εκδηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ