Δωροεπιταγές και αναγκαία υλικά στα Ειδικά Σχολεία Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, προσέφερε η Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου

 

Αυτές τις Άγιες και γιορτινές ημέρες, αντιπροσωπείες της Ένωσής Συνοριοφυλάκων Έβρου,  πραγματοποίησαν επισκέψεις στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

Προσέφεραν δωροεπιταγές αλλά και αναγκαία υλικά για την καλύτερη καθημερινότητα των μικρών μαθητών και εκπαιδευτικών.
Οι μαθητές έπαιξαν μαζί τους και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.ΌΠως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης:
“Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση από την πλευρά μας όταν τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους τους μας τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα της περιοχής μας καθώς και άλλα γιορτινά τραγούδια και μας πρόσφεραν από την πλευρά τους ευχετήριες κάρτες αλλά και γούρια για το 2023, τα οποία έφτιαξαν μόνα τους.
 
Να ευχηθούμε και εμείς υγεία, αγάπη και υπομονή σε όλους και ιδιαίτερα στο προσωπικό των παραπάνω φορέων για το θαυμαστό έργο τους.
Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου , ως ενεργός συνδικαλιστικός φορέας στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζει την ελάχιστη ανθρώπινη προσφορά της στον συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία”.