Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το χειρουργείο που υποβλήθηκε μίλησε συντοπίτης μας ηθοποιός από τον Ίασμο Ροδόπης, ο Γιώργος Αμούτζας στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε έντονους πόνους από κωλικό του νεφρού και πήγε στο νοσοκομείο. «Είναι η δουλειά μας αυτή. Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο. Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο.
Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσουμε. Εδώ είχαμε δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση, οπότε υπέγραψα και βγήκα.
Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση να παίξω. Είναι αυτό που οφείλω και πρέπει να κάνω κι είναι μια μαγική παράσταση.
Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι είμαι εδώ για εσένα ό,τι θέλεις και χρειαστείς. Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση.
Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις» δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.
Ο ανερχόμενος Θρακιώτης ηθοποιός μίλησε επίσης κια για την συμμετοχή του στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Σασμός:
«Στον δρόμο με φωνάζουν Νικηφόρο, δεν ξέρουν το κανονικό μου όνομα. Δεν ξέρω γιατί ρωτάει συνέχεια ο κόσμος αν θα σκοτώσει τον Μαθιό, γιατί να σκοτώσω τον Μαθιό; Όχι, εμένα μου ακούγεται παράλογο αυτό. Είναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να δούμε και έχουμε χρόνο μπροστά μας» είπε.































