Αλεξανδρούπολη: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίιο δυστύχημα με ένα νεκρό την Πρωτοχρονιά

Αλεξανδρούπολη: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίιο δυστύχημα με ένα νεκρό την Πρωτοχρονιά

Με σημερινή επίσημη ανακοίμωση της η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες Πρωτοχρονιά στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, με τραγικό απολογισμό ένα νεκρό και τραυματίες, όπως σας ενημέρωσε από χθες το Evros-news.gr.

Τελικά στο όχημα επέβαιναν συνολικά 15 λαθρομετανάστες, ο ένας έχασε την ζωή του ακαριαία, τρεις τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Παμεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ ο οδηγός-διακινητής διέφυγε και αναζητείται. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Χθες (1-1-2023) πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί επί του οδοστρώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό Αέξανδρούπολης-Κομοτηνής

Εντός του οχήματος, του οποίου ο οδηγός αναζητείται καθόσον μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα μη νόμιμους μετανάστες, εντοπίσθηκε ένας θανάσιμα τραυματισμένος αλλοδαπός ενώ έξωθεν αυτού εντοπίσθηκαν δεκαπέντε αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις τραυματίες, πουμεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.