Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος τριτέκνων από τις Μητροπόλεις Διδυμοτείχου ιαι Αλεξανδρούπολης

Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος τριτέκνων από τις Μητροπόλεις Διδυμοτείχου ιαι Αλεξανδρούπολης

Η Ιερές Μητροπόλεις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου αλλά και Αλεξανδρουπόλεως, ανακοινώνουν την καταβολή του επιδόματος σε τρίτεκνες οικογένειες.

Για το Διδυμότειχο οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται για να εισπράξουν το επίδομα στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου (Πατριάρχου Διονυσίου 7, στο Κάστρο Διδυμοτείχου), από 9ης πρωϊνής έως 12ης μεσημβρινής, ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου εκάστου των δικαιούχων, ως ακολούθως.   

Τετάρτη 04 Ιανουαρίου 2023 από Α έως και Ν 

Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2023 από Ξ έως και Ω  

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να είναι συνεπείς στις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία και να μην παρατηρηθούν καθυστερήσεις και συνωστισμός.

Καταβολή επιδόματος Γ’ τέκνου πό την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης  

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 αρχίζει η καταβολή του Επιδόματος Τρίτου Τέκνου. Σύμφωνα με σχετική απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Επιδόματος Τρίτου Τέκνου της Εκκλησίας της Ελλάδος ο τρόπος της καταβολής των χρημάτων είναι πλέον ο εξής:

α) Ο/Η δικαιούχος με την ταυτότητά του, υποχρεούται να προσέλθει και να υπογράψει την κατάσταση.
β) Θα πραγματοποιείται εντός της ημέρας μέσω internet banking η κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος στην Ιερά Μητρόπολη.
Η προσέλευση των δικαιούχων στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Κέντρο (Πλαταιών και Αμφιπόλεως, παραπλεύρως του Ι. Ναού Αγίας Κυριακής) θα πραγματοποιείται  σύμφωνα με το πρώτο γράμμα του επιθέτου τους και με συγκεκριμένο ωράριο για κάθε ημέρα, ως ακολούθως:

• Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 από Α έως και Ε το πρωί από 9.00’-13.00’.
• Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 από Ζ έως και Κ το πρωί από 9.00’-13.00’.
• Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 από Λ έως και Ο το πρωί από 9.00’-13.00’.
• Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 από Π έως και Τ το πρωί από 9.00’-13.00’.
• Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 από Φ έως και Ω το πρωί από 9.00’-13.00’.

Οι δικαιούχοι που δυσκολεύονται με το ανωτέρω πρόγραμμα, ανεξαρτήτως του αρχικού γράμματος του επωνύμου τους, μπορούν να προσέρχονται και:
• το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023, από 18.00’-20.30’,
• το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2023, από 18.00’-21.00’.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να είναι συνεπείς στις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες, ώστε να τηρηθεί αυστηρά το Πρόγραμμα και να ολοκληρωθεί ομαλά και εγκαίρως η διαδικασία. Βασικός στόχος είναι αποφυγή του συνωστισμού στο χώρο των γραφείων της Μητροπόλεως αλλά, κυρίως, η καλύτερη δυνατή διαπεραίωση του νέου τρόπου καταβολής των χρημάτων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*