Έβρος: Σοβαρά προβλήματα λόγω ομίχλης – Δεν προγειώθηκε η πτήση της Agean και επέστρεψε στην Αθήνα

Έβρος: Σοβαρά προβλήματα λόγω ομίχλης – Δεν προγειώθηκε η πτήση της Agean και επέστρεψε στην Αθήνα

Σοβαρά προβλήματα δημιουργεί η έντονη ομίχλη που επικρατεί και σήμερα σε αρκετές περιοχές του Έβρου και μάλιστα στην Αλεξανδρούπολη δεν επέτρεψε να προσγειωθουν οι πρωινές πτήσεις στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”.

Η κατάσταση στην περιοχή του αεροδρομίου είναι αυτή που βλέπετε στην φωτογραφίαμ και σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η πρωινή πτήση της Aegean έφτασε πάνω από την Αλεξανδρούπολη, ο πιλότοτς έκανε τέσσερις στροφές πάνω από το  “Δημόκριτος” αλλά δεν ήταν δυνατή η προσγείωση κα έτσι αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας.

Επειδή το πρόβλημα  παραμένει έντονο, η αντίστοιχη πρωινή πτήση της Sky express δεν απογειώθηκε καν από το αερδρόμιο της Αθήνας με προορισμό την Αλεξανδρούπολη.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, δεν ήρθε μάλιστα και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης που επρόκειτο να πραγματοποιήσει σήμερα προγραματισμένη επίσκεψη σε Μονάδες και Φυλάκια του Έβρου.

Η ομίχλη είναι έντονη σε όλο το νομό και γι αυτό οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στους δρόμους, να έχουν αναμμένα τα φώτα και να κινούνται με μικρές ταχύτητες, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων.