Ετοιμάζετα να ξαναλειτουργήσει, μετά από πολλά χρόνια, το εστιατόριο στη λίμνη Τυχερού

Ετοιμάζετα να ξαναλειτουργήσει, μετά από πολλά χρόνια, το εστιατόριο στη λίμνη Τυχερού

Ξαναπαίρνει… ζωή και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια, το εστιατόριο της λίμνης Τυχερού.

Μετά το ξενοδοχείο ΘΡΑΣΣΑ, που βρίσκεται επίσης στην λίμνη Τυχερού και με διαγωνισμό από την δημοτική αρχή του Παναγιώτη Καλακίκου το ανέλαβε ανάδοχος η οικογένεια Λαχτάρα,  ανακαινίστηκε και ήδη λειτουργεί κανονικά, με ικανοποιητική μάλιστα δραστηριότητα. Παράλληλα, με την βοήθεια των γυναικών του χωριού, παράγει και καταναλώνει γνήσια τοικά προϊόντα με την ίδια επωνυμία, αλλά τα διαθέτει και σε όλα τα μέρη του Έβρου.
Η ίδια εταιρεία από την Αλεξανδρούπολη ανέλαβε σε διαγωνισμό και το εσυτιατόριο της λίμνης που βρίσκεται δίπλα, πριν από περίπου έναν χρόνο και για χροικό διάστημα 15 ετών.
Ήδη οι εργασίες ανακαίνισης του εστιατορίου  είναι σε πλήρη εξέλιξη από την ανάδοχο εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει μετά από διαγωνισμό την λειτουργία του χώρου, όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Τυχερού Δημήτρης Δαρούσης, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες από την εξέλιξη των εργασιών.
“Στόχος να ανοίξει και πάλι ο όμορφος αυτός χώρος τους επόμενους μήνες”, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ.Δαρούσης.
Τόσο το ξενδοχείο ΘΡΑΣΣΑ που ήδη όπως επισημάναμε λειτουργεί για ενδιαφέρουσες αποδράσεις και επισκέψεις εκτός της λίμνης Τυχερού και στο Απολιθωμένο δάσος της Λευκίμης-Φυλακτού, αλλά και στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμης, όσο και το εστιατόριο σε μια πολύ όμορφη περιοχή ιαι θέα στην λίμνη του Τυχερού, σίγουρα προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όλους τους Αλεξανδρουπολίτες, Εβρίτες και όχι μόνο. Φυσικά συμβάλλουν και στην ανάπτυξη της περιοχής του Τυχερού, που έχει όπως και όλες οι περιοχές του Έβρο, μεγάλη ανάγκη παρόμοιες επιλογές.