Αμερικανικά άρματα M2 Bradley που αποβιβάστηκαν Αλεξανδρούπολη, μεταφέρονται στην Ουκρανία μέσω Βουλγαρίας(ΒΙΝΤΕΟ)

Αμερικανικά άρματα M2 Bradley που αποβιβάστηκαν Αλεξανδρούπολη, μεταφέρονται στην Ουκρανία μέσω Βουλγαρίας(ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πρώτα Αμερικανικά τεθωρακισμένα ΤΟΜΑ Bradley M2 που μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με αμερικανικά μεταγωγικά πλοία, μεταφέρονται ήδη προς την Ουκρανία μέσω της Βουλγαρίας.

Πρόκειται για μέρος της βοήθειας που αποφάσισαν να στείλουν οι ΗΠΑ στους Ουκρανούς, οι οποίοι συνεχίζουν να μάχονται εναντίον των εισβολέων Ρώσων και να πετυχαίνουν μάλιστα σημαντικές νίκες. Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να ενισχύσουν την Ουκρανία με νέα άρματα και συγκεκριμένα, τα  γαλλικά AMX-10, τα γερμανικά Marders και τα αμερικανικά οχήματα μάχης M2 Bradley που μόλις φτάσουν θα εισέλθουν στον πόλεμο.

Το ΒΙΝΤΕΟ που βλέπετε και είναι από μια περιοχή της Βουλγαρίας,  δείχνει να έχει ξεκινήσει ήδη η αποστολήγια τα αμερικανικά ΤΟΜΑ Bradley, που ξεκίνησαν με νταλίκες από το λιμάνι της  Αλεξανδρούπολης και πέρασαν στην Βουλγαρία με τελικό προορισμό την Ουκρανία. ΌΠως μάλιστα αναφέρεται στο συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ:

Τα M2 Bradley που έφτασαν πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη-Ελλάδα, είναι πλέον καθ’ οδόν προς την Ουκρανία μέσω Βουλγαρίας

Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν σύντομα να εκπαιδεύουν τους Ουκρανούς στα ΤΟΜΑ Bradley M2. Θα χρειαστούν κάποιοι μήνες μέχρι τα Bradley να πάνε στην Ουκρανία”,σημειώνουν, αλλά τις επόμενες ημέρες αυτά θα φτάσουν και θα τεθούν στην διάθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Αφήστε το σχόλιό σας