Οι Τούρκοι αποθεώνουν Αλεξανδρούπολη και Έβρο, με δημοσιεύματα-ταξιδιωτικά αφιερώματα

Οι Τούρκοι αποθεώνουν Αλεξανδρούπολη και Έβρο, με δημοσιεύματα-ταξιδιωτικά αφιερώματα

Με ένα εξαιρετικό ταξιδιωτικό αφιέρωμα για την Αλεξανδρούπολη και τις γύρω περιοχές, το Δέλτα Έβρου, τις Φέρες, το Σουφλί και την Σαμοθράκη, οι Τούρκοι αποθεώνουν το νομό Έβρου και προτρέπουν όλους να τον επισκεφθούν.

Η ταξιδιωτική-τουριστική ιστοσελίδα kucukdunya.com έκανε ένα σημαντικό αφιέρωμα προβολής, γραμμένο από την εξειδικευμένη συντάκτρια του Yaprak Gurdal, η οποία επισκέφθηκε και γνώρισε την περιοχή μας μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η διοίκηση του Χρήστου Μέτιου, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε, κάλεσε και δημοσιογράφους από την γειτονική χώρα που ασχολούνται με ταξιδιωτικά και τουριστικά θέματα, αφού η αγορά της Τουρκίας παραμένει  σπουδαία και τροφοδοτεί την περιοχή με ταξιδιώτες υψηλής ποιότητας. Τόσο στον Έβρο και την Θράκη αλλά και σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ,  συνεχώς αυξάνονται οι Τούρκοι επισκέπτες.

Η μεγαλύτερη αναφορά για τον Έβρο γίνεται στην Αλεξανδρούπολη, τα σημεία που μπορεί να επισκεφθεί, να διασκεδάσει, να γευθεί την τοπική γαστρονομία ένας επισκέπτης από την Τουρκία. Αξιοσημείωτη είναι μάλιστα η προβολή και της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, του Δέλτα Έβρου, ενώ υπάρχουν αναφορές στο Σουφλί, το Δάσος Δαδιάς και την Σαμοθράκη.

Με επιμονή και στοχοπροσήλωση,η Περιφερειακή Αρχή Μέτιου συνεχίζειε τις δράσεις προβολής και εξωστρέφειας, ενώ ήδη  τα αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών είναι ορατά και φέρνουν αρκετά έσοδα. Με σκεπτικό ότι η επένδυση στην τουριστική ανάπτυξη αποτελεί βασικό πυλώνα για την οικονομική πρόοδο και την ευημερία του τόπου, η απόφαση είναι να συνεχιστούν οι δράσεις αυτές για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών.

ΔΕΙΤΕ ολόκληρο το δημοσόευμα της τουρκικής ιστοσελίδας

kucukdunya.com