Πέθανε ξαφνικά ο Παναγιώτης Τζένος, σύζυγος της Εβρίτισσας δημοσιογράφου Ανδριάνας Ζαρακέλη, Διευθυντής του Ομίλου “Παραπολιτικά”

Πέθανε ξαφνικά ο Παναγιώτης Τζένος, σύζυγος της Εβρίτισσας δημοσιογράφου Ανδριάνας Ζαρακέλη, Διευθυντής του Ομίλου “Παραπολιτικά”

Σοκ και πένθος στην δημοσιογαφική οκογένεια, αφού πέθανε απόψε ξαφνικά  σε ηλικία 46 ετών ο Διευθυντής της εφημερίδας και του Ομίλου “Παραπολιτικά”  Παναγιώτης Τζένος, σύζυγος της Εβρίτισσας (από τις Φέρες) δημοσιογράφου και Αντιδημάρχου Πειραιά Ανδριάννας Ζαρακέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Πάτρας από την οποία καταγόταν. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.

Η μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα για τις πρώτες βοήθειες και επιχείρησαν να τον επαναφέρουν μέσα στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή και για 40 λεπτά συνεχιζόταν η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους πάντες, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αχαΐα, επισκεπτόταν συχνά την πόλη, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα.

Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. ΄Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Αστυνομία.

Ήταν παντρεμένος με την συντοπίτισσα μας  δημοσιογράφο και Αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάννα Ζαρακέλη από τις Φέρες και έχουν ένα γιό 14 ετών, τον Γιάννη. Κάθε καλοκαίρι ερχόταν πάντα για διακοπές στις Φέρες και γενικόερα τον Έβρο, αλλά και πολλές φορές ακόμα στη διάρκεια του χρόνου. Αγαπούσε ιδιαίτερα τόσο τις Φέρες όσο και την περιοχή μας.

Ο Παναγιώτης Τζένος διέγραψε μια σπουδαία πορεία στην δημοσιογραφία. Από τον όμιλο Τράγκα βρέθηκε στον Όμιλο Παραπολιτικά, του οποίιυ ήταν Διευθυντής και τα τελευταία χρόνια μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στα Παραπολιτικά FΜ έδινε το πολιτικό και όχι μόνο στίγμα της ημέρας.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά, που υπήρξα συνάδερφος του για χρόνια στον όμιλο Τράγκα και στη συνέχεια φίλος τόσο με τον ίδιο όσο και με την σύζυγο του Ανδριάννα Ζαρακέλη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Ανδριάννα, τον γιο του Γιάννη, την οικογένεια του, τους συγγενείς, γνωστούς, φίλους και συναδέφφους.

Αιωνία σου η μνήμη Παναγιώτη. Καλό ταξίδι φίλε…

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ