Αλεξανδρούπολη: Ξεχωριστή η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”

Μάγεψε το κοινό η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης που πραγματοποίηθηκε στην αίθουσα αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” το βράδυ του Σαββάτου 7.01.2023.

Η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κανίδη και η Χορωδία που αποτελούνται από Καθηγητές και προχωρημένους μαθητές, συμπράττοντας με 14 καλεσμένους επαγγελματίες μουσικούς δημιούργησαν ένα συμφωνικό σύνολο που ταξίδεψε τους παριστάμενους στην αίθουσα αφίξεων του Αερολιμένα “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, σε μια μοναδική μουσική διαδρομή παρόμοια με αυτές που συνηθίζονται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές σκηνές.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τόνισε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προσεγγίζει τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” ως εναλλακτικό χώρο πολιτισμού και επικοινωνίας μέσω της τέχνης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εξωστρέφεια που διακρίνει το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης.

Επίσης απέδωσε συμβολικά ένα ενθύμιο στην απερχόμενη Διευθύντρια του Δ.Ω.Α. κα Μερόπη Κολλάρου για την πολυετή συμβολή της στην εύρυθμη λειτουργία και στην παραγωγή ιδιαιτέρως ποιοτικού έργου από το δημοτικό  ωδείο.