Νικολέτα Αντωνιάδη: Η αθλήτρια απ’ το Διδυμότειχο στην τριάδα με τους καλύτερους του 2022

Νικολέτα Αντωνιάδη: Η αθλήτρια απ’ το Διδυμότειχο στην τριάδα με τους καλύτερους του 2022

Τρίτη στην κατηγορία Κ18 με 2.458  βαθμούς στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ για τους κορυφαίους αθλητές του 2022, αναδείχθηκε η αθλήτρια από το Διδυμότειχο Νικολέτα Αντωνιάδη.

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Νικολέτα συμπεριελήφθη στην τριάδα των καλύτερων νέων αθλητών, ως μοναδική αθλήτρια στίβου, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 στο επί κοντώ, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, συγκέντρωσε 4.602 ψήφους και αναδείχθηκε νικήτρια, ενώ δεύτερη ήταν η Εβίνα Παναγιώτου με 4.379 β.

Ο προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας στον Σύλλογο «Μυρμιδόνες» μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, δήλωσε ότι η Νικολέτα είναι αξεπέραστη και ότι μέσα στο 2022 είχε κατακτήσει δυο πανελλήνια ρεκόρ ανοιχτού και κλειστού στίβου και ότι θα συνεχίζει να προπονείται μέχρι την επόμενη χρονιά πριν αναχωρήσει για την Αμερική όπου έχει εξασφαλίσει υποτροφία κατά 100% σε Πανεπιστήμιο της χώρας αυτής.

Ταυτόχρονα ο κύριος Τσιτσιμακας τόνισε ότι η Νικολέτα είναι υποψήφια έχοντας αναγνωσιμότητα σε μια μικρή περιφέρεια αυτή του Έβρου, κάτι που  δυσκολεύει στην συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ψήφων συγκριτικά με άλλους πολυπληθέστερους νομούς.

Η Νικολέτα Αντωνιάδη αλλά και πολλοί αθλητές της περιοχής με μεγάλες διακρίσεις και προοπτικές συνεχίζουν να προπονούνται σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, με ένα ταρτάν από κάρβουνο

Όπως ο ίδιος ανέφερε, υπάρχει η πρόθεση και η καλή προσπάθεια από την δημοτική αρχή να εγκαταστήσει έναν νέο αμέσως μετα την ολοκλήρωση αντικατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Ο κύριος Τσιτσιμάκας θα προσπαθήσει από την πλευρά του, ώστε να μπει ένας τάπητας αξιώσεων τέτοιος που να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

«Εδώ και 40 χρόνια το ζητάμε» δηλώνει ο προπονητής δεκάδων αθλητών αυτός που πρώτος ανέδειξε τον διεθνούς φήμης ακοντιστή Κώστα Γκατσιούδη και πολλούς άλλους.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας