Ορεστιάδα: Με πολύ κόσμο και θεσμικούς, η πολιτική ομιλία του Χρήστου Δερμεντζόπουλου – Απόψε στην Αλεξανδρούπολη

Ορεστιάδα: Με πολύ κόσμο και θεσμικούς, η πολιτική ομιλία του Χρήστου Δερμεντζόπουλου – Απόψε στην Αλεξανδρούπολη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με ορθίους αλλά και αρκετούς να έχουν μείνει εκτός του ξενοδοχείου και παρόντες όλους τους θεσμικούς της περιοχής, πραγματοποιήθηκε Δευτέρα βράδυ η πολιτική ομιλία του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου στην Ορεστιάδα.

Λίγες ημέρες πριν την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη και την δική του πολιτική ομιλία σε υπιστηρικτές της Ν.Δ, ο κ.Δερμεντζόπουλος μίλησε στην πόλη απ’ όπου κατάγεται και στο ξενοδοχείο “Αλέξανδρος”. Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του, αλλά και όλοι σχεδόν οι θεσμικοί της περιοχής, αφού βρέθηκαν στην εκδήλωση ο δήμαρος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και όοι οι Αντιδήμαρχοι ιαι δημοτικοί του σύμβουλοι, ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής και Κτηνιατρικής Βασίλης Δελησταμάτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Βενετίδης, οι πρώην δήμαρχοι Διδυμοτείχου Χρήστος Τοκαμάνης και Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης και πολλοί Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο νεαρός βουλευτής, μετά την προβολή ενός ΒΙΝΤΕΟ με την κοινοβουλευτική αλλά και γενικότερα την πολιτική του παρουσία τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση και στις επικείμενες εθνικές εκλογές, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Ν.Δ θα είναι και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις πρώτο κόμμα και τόνισε πως στόχος είναι η αυτοδυναμία προκειμένου να συνεχίσει να εφαρμόζει το πρόγραμα της.

Μίλησε για την δική του παρουσία από το 2019 και τις προσπάθειες να  προωθησει λύσεις σε σημαντικά και αρκετά προβλήματα και ζητήματα του νομού, παραδέχθηκε ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη γιατί ιδιαίτερα ο κεντρικός και βόρειος Έβρος χρειάζονται μεγαλύτερη κυβερνητική στήριξη και βοήθεια.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και ο τυχερός  πήρε ως δώρο ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα του νομού μας.

Απόψε στις 7 ο βουλευτής Έβρου θα πραγματοποιήσει νέα πολιτική ομιλία στην Αλεξανδρούπολη, σε έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, για τους φίλους και υποστηρικτές του από την περιοχή.