Μ.Κίρκος: “Τρόμος και ανησυχία, μετά την βίαιη επίθεση λαθρομεταναστών σε κάτοικο του Έβρου. Η κατάσταση ξέφυγε, η Κυβέρνηση είναι… θεατής”

Μ.Κίρκος: “Τρόμος και ανησυχία, μετά την βίαιη επίθεση λαθρομεταναστών σε κάτοικο του Έβρου. Η κατάσταση ξέφυγε, η Κυβέρνηση είναι… θεατής”

Με ανακοίνωση του, ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής Έβρου το 2019 με την «Ελληνική  Λύση»Μαργαρίτης Κίρκος, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, αναφέρεται στο πρόσφατο περιστατικό με την επίθεση λαθρομεταναστών κατά κατοίκου της περιοχής Φερών. 

Ο κ.Κίρκος ζητάει από την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα και να μην παραμένει θεατής τέτοιων βίαιων περιστατικών άγριας επίθεσης, ξυλοδαρμού και ληστείας. Όπως αναφέρει:

«Τρόμος και έντονη ανησυχία κυριαρχούν στους κατοίκους του Έβρου, μετά την πρόσφατη βίαιη επίθεση και ληστεία λαθρομεταναστών εναντίον κατοίκου του νομού μας, στην περιοχή του χωριού Καβησός Φερών.
Οι δύο νεαροί αλλοδαποί επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα και χτύπησαν άσχημα, έδεσαν και λήστεψαν τον συντοπίτη μας κάτοικο στην αγροτική του κατοικία, ενώ αυτός τους είχε ήδη προσφέρει φαγητό και νερό. Ευτυχώς που γλίτωσε από  την βίαιη επίθεση χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του. Όμως του έμεινε το σοκ και ο φόβος που αισθάνθηκε, από την απάνθρωπη  συμπεριφορά των λαθρομεταναστών, που ο ίδιος με ανθρ΄γωπινη ευαισθησία  έσπευσε να βοηθήσει.

Όλα αυτά μάλιστα συνέβησαν κοντά στην περιοχή που κατασκευάστηκε ο νέος φράχτης, στην περιοχή των Φερών, ο οποίος υποτίθεται θα απέτρεπε την παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα μας.

Δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε ήδη σε επικίνδυνο βαθμό. Η  κυβέρνηση αντί να παραμένει απλός θεατής βίαιων ξυλοδαρμών και ληστειών πολιτών του Έβρου, θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά. Πριν χαθεί εντελώς ο έλεγχος και θρηνήσουμε θύματα.

Ευτυχώς οι Έλληνες και ιδιαίτερα ο λαός του Έβρου, έχουν πλέον καταλάβει ότι για να αλλάξει πορεία η χώρα και η περιοχής μας,  ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, να στηρίξει την  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»  και τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ» .

Μαργαρίτης Κίρκος

Πολιτευτής Έβρου

Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της  «Ελληνικής Λύσης»