Ντεμπούτο σήμερα στο Βόλο για τον 17χρονο Εβρίτη Σαράντη Τσελεμπάκη, κόντρα στον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντεμπούτο σήμερα στο Βόλο για τον 17χρονο Εβρίτη Σαράντη Τσελεμπάκη, κόντρα στον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντεμπούτο σήμερα στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία για τον 17χρονο Εβρίτη Σαράντη Τσελεμπάκη με την φανέλα του Βόλου, στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ειναι ασφαλώς μια σημαντική στιγμή στην καριέτα του συντοπίτη μας νεαρού μεσοεπιθετικού, που γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2005, κατάγεται από το χωριό Κυανή Διδυμοτείχου,  μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Νίκη Απαλού. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη,  αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΑΟ Ξάνθης, με την ομάδα Κ18 και έκανε εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β εθνικής. Το περασμένο καλοκαίρι ευτυχώς ο πατέρας του προβλέποντας τις αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης, αποφάσισε μαζί με τον γιο του να αποδεχθούν την πρόταση του Βόλου, στον οποίο και υπέγραψε.

Σήμερα ο Τσελεμπάκης έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, αφού πέρασε ως αλλαγή στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό πριν συμπληρωθεί το 66, στη θέση του Τσιρίνιος. Ο Βόλος έχασε με 2-0 από τους “πράσινους”, αλλά ο Τσελεμπάκηςμε το 85 στην πλάτη, άφησε καλές εντυπώσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

 ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ