Παρασκευόπουλος: Αυτοί είναι οι σίγουροι για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στον Έβρο

Παρασκευόπουλος: Αυτοί είναι οι σίγουροι για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στον Έβρο

Στα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών (είχε συγκεντρώσει 44,99%) θα κινηθεί η Ν.Δ στις επικείμενες εθνικές εκλογές,  όπως εκτιμά ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Νομαρχιακής) Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος.

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο στο νομό μας, στην περιοδεία και σε Ροδόπη με την επωνυμία «Θράκη με ορίζοντα το 2030» και μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο κ.Παρασκευόπουλος τόνισε ότι  θα περιλαμβάνει ένα πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο. Θα συνοδεύει τον πρωθυπουργό με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος για την περιοχή της Θράκης, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας νέας επίσκεψης του Πρωθυπουργού τους επόμενους μήνες πριν από τις εκλογές.

Κρίνοντας από το έργο που έχει γίνει από το κόμμα τα τελευταία χρόνια αλλά και από τις δημοσκοπήσεις ο κ Παρασκευόπουλος θεωρεί ότι η Ν.Δ θα κερδίσει τις 3 από τις 4 έδρες στον νομό, αναφερόμενος στις εκλογές στις οποίες θα αναδειχθεί κυβέρνηση και όχι σε αυτές της απλής αναλογικής. Όπως είπε, «εκεί δεν μπορείς να έχεις  αυτό το αποτέλεσμα όταν  το ποσοστό σου είναι στο 40%»  όπως  διευκρινίζει. «Στις δεύτερες εκλογές θα αποκατασταθεί η τάξη και η ΝΔ αυτό που έχει κεκτημένο στον Έβρο θα το συνεχίσει εκλέγοντας 3 βουλευτές.»

Σίγουροι υποψήφιοι οι 3 νυν βουλευτές

Αναφορικά με την σύνθεση του ψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος, τόνισε ότι και οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές ανταποκρίθηκαν άριστα στα καθήκοντα τους και ως εκ τούτου θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο, επομένως υπ’ αυτή την έννοια δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη .

Επεσήμανε ότι οι συζητήσεις είναι διαρκείς έχουν γίνει ζυμώσεις , έχουν κατατεθεί προτάσεις, οι οποίες αξιολογούνται από τον πρόεδρο του κόμματος.

«Φαντάζομαι κατέληξε ο κ Παρασκευόπουλος, ότι θα έχουμε θετική αύρα με την προσθήκη και των τριών νέων ονομάτων»

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας.