Ήβη Αδάμου: Βόλτα με την κόρη της Ανατολή, στην παραλία Αλεξανδρούπολης (φωτό)

Ήβη Αδάμου: Βόλτα με την κόρη της Ανατολή, στην παραλία Αλεξανδρούπολης (φωτό)

Μία βόλτα στην παραλία της Αλεξανδρούπολης έκανε η Ήβη Αδάμου με την μονάκριβη κόρη της, την Ανατολή, σε μια ηλιόλουστη ημέρα και μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, κρατώντας από το χεράκι την κορούλα της, 4,5 ετών, απόλαυσε την εξόρμησή της στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με το στυλ της, φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο denim παντελόνι που συνδύασε με ένα ασορτί τζάκετ και stylish αξεσουάρ. Από μέσα φόρεσε ένα γκρι ζιβάγκο και έδωσε ένταση στην εμφάνισή της με το κατάλληλο μακιγιάζ. Τόνισε τα χείλη της με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν που της πήγαινε πολύ.

Μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες της και έτσι πρόβαλλε άλλη μια φορά και διαφήμισε την Αλεξανδρούπολη παντού, αφού στην σελίδα της στο instagram έχει 262 χιλιάδες ακόλουυους. Η Κύπρια  τραγουδίστρια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για τον τρόπο ζωής της και πώς μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και στην Αθήνα.

Όπως είναι γνωστό, η βάση της είναι στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένει με το σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη και την μονάκριβη κόρη τους και πηγαίνει στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. «Θέλω λίγη δουλίτσα για να μην νιώθω τόσες τύψεις. Και εγώ δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση», δήλωσε η Ήβη Αδάμου.

Μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη-Stavento, στις 2 Ιανουαρίου είχαν ανεβάσει επίσης φωτογραφία από το σπίτι τους μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ,έχοντας στη μέση την κορούλα τους Ανατολή και ευχήθηκαν καλή χρονιά στους φίλους τους.

Πηγή: hellomagazine.com