Γιάννης Στάνκογλου: Ο κορυφαίος Εβρίτης ηθοποιός καλεσμένος στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης στη Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Στάνκογλου: Ο κορυφαίος Εβρίτης ηθοποιός καλεσμένος στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης στη Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καταξιωμένος Εβρίτης ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, θα είναι καλεσμένος τον ερχόμενο Μάιο στις 32ες Πολιτιστικές εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθούν στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, που ως γνωστόν κατάγεται από το Θούριο Ορεστιάδας, ως καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Συγκεκριμένα, όταν η γνωστή παρουσιάστρια τον ρώτησε αν σκοπεύει να πάει του χρόνου ταξίδια τα οποία πολύ αγαπάει, ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε την αποκάλυψη ότι:

Θα πάω στη Γερμανία. Με έχουν καλέσει σε κάτι πολύ όμορφο. Επειδή κατάγομαι από τον Έβρο, οπότε με έχουν πάρει τηλέφωνο, θα γίνει μια συγκέντρωση όλων των Ευρωπαίων Θρακιωτών στο Ανόβερο αν δεν κάνω λάθος. Θα είναι ένα διήμερο γλέντι με παραδοσιακή μουσική, κάπως θα το παρουσιάσω εγώ και τους ζήτησα αν γίνεται να πάρω τα παιδιά μου για το δουν όλο αυτό, γιατί και εγώ μεγάλωσα κάπως έτσι, με την παράδοση, γιατί μου αρέσει η παράδοση πάρα πολύ”.  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

Όπως μάθαμε, πραγματικά οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακιωτών Ανόβερου ήρθαν σε επαφή με τον συμπατριώτη μας σπουδαίο καλλιτέχνη και του πρότειναν να βρεθεί στο Ανόβερο της Γερμανίας στα τέλη Μαίου, όταν και θα πραγματοποιηθούν οι 32ες Πολιτιστικές εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης, για να είναι ο παρουσιαστής. Κι αυτός δέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά, όπως τον ακούσατε να λέει και στην Ελένη Μενεγάκη.

Σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί ο Γιάννης όσο ψηλά και αν έφτασε και καταξιώθηκε παντού, δεν ξεχνάει ότι κατάγεται από τον Έβρο  και πάντα αναφέρεται με περηφάνεια και θαυμασμό στην καταγωγή του.