Τo Αννόβερο Γερμανίας γίνεται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Θράκης τον Μάιο – Αντάμωμα των Θρακών Ευρώπης (συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ)

Τo Αννόβερο Γερμανίας γίνεται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Θράκης τον Μάιο – Αντάμωμα των Θρακών Ευρώπης (συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ)

Τον ερχόμενο Μάιο τo Αννόβερο θα γίνει η πολιτιστική πρωτεύουσα της Θράκης. Το μεγάλο αντάμωμα των Θρακών όλης της Ευρώπης θα γίνει στην πόλη της Γερμανίας, αφιερωμένο στα Ελευθέρια της Θράκης.

Ο  Σύλλογος Θρακιωτών Αννοβέρου και Περιχώρων “Ορφέας” με τον Πρόεδρο του Δημήτρη Χατζόγλου και όλα τα μέλη του, που θα είναι οι οικοδεσπότες αυτής της σπουδαίας εκδήλωσης, έφτιαξαν ένα ιδιαίτερα συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ για τις 32ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης. Με πρωταγωνιστή τον μικρό Θρακιώτη Δημήτρη και την Θρακιώτισσα γιαγιά Φωτεινή, στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου.

Τις εκδηλώσεις, όπως έγραψε και χθες το Evros-news.gr, θα παρουσιάσει ο Θρακιώτης καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Γιάννης Στάνκογλου: Ο κορυφαίος Εβρίτης ηθοποιός καλεσμένος στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης στη Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Την θρακιώτικη μουσική θα επιμεληθεί η “Εβρίτικη Ζυγιά”, μαζί τους η Κατερίνα Δούκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*