Αλεξανδρούπολη: Νέα παιδική χαρά τοποθετήθηκε στα 5α Εργατικά – Τα δημοσιεύματα μας έφεραν αποτέλεσμα

Αλεξανδρούπολη: Νέα παιδική χαρά τοποθετήθηκε στα 5α Εργατικά – Τα δημοσιεύματα μας έφεραν αποτέλεσμα

Τοποθετήθηκε-επιτέλους-νέα παιδική χαρά στην περιοχή 5α Εργατικά, απέναντι από το στρατόπεδο “Γιαννούλη” στην Αλεξανδρούπολη, η οποία είχε αφαιρεθεί από τις υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης τον Αύγουστο του 2020, γιατί η κατάσταση της ήταν επικίνδυνη.

Το ρεπορτάζ που δημοσίευσε πέντε μήνες πριν, στις 12 Αυγούστου του 2022, μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για το γεγονός ότι είχαν περάσει δυο χρόνια από την αφαίρεση της και παρά τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής για κατασκευή νέας στη θέση αυτή δεν είχε γίνει κάτι, φαίνεται ότι έφερε αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Πέρασαν δυο χρόνια και στην παιδική χαρά στα 5α Εργατικά, παραμένουν μόνο τα… χόρτα

Όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής που την χρησιμοποιούν, στέλνοντας μάλιστα και τις σχετικές φωτογραφίες, οι υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσαν την τοποθέτηση της και δόθηκε για χρήση στα μικρά παιδιά και τους γονείς ή τους παππούδες που μπορούν πλέον να τα πηγαίνουν και πάλι εκεί για παιχνίδι.

Μάλιστα απέναντι από την παιδική χαρά υπάρχει και Παιδικός Σταθμός και τώρα που αποκαταστάθηκε   ο χώρος και τοποθετήθηκε παιδική χαρά στα 5α Εργατικά του Αγίου Δημητρίου, εξυπηρετεί και τις ανάγκες του Παιδικού Σταθμού.