Χρησμοί Πέτροβιτς στην κοπή πίτας της Π.Ε. Έβρου: “Πάντα οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρησμοί Πέτροβιτς στην κοπή πίτας της Π.Ε. Έβρου: “Πάντα οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την… Πυθία μιμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, μιλώντας με… χρησμούς στην χθεσινή κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, “φωτογραφίζοντας” πιθανή υποψηφιότητα του για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Έδωσε την εντύπωση ότι έκοψε τελευταία φορά πίτα ως Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και μιλώντας έχοντας δίπλα του τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, ο κ.Πέτροβιτς που πότε χρησιμοποιεί ρήσεις του Βίκτωρος Ουγκό, πότε παριστάνει την… Πυθία, συνεχίζει να μην ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του, θυμίζοντας και πάλι την γνωστή τακτική του να προσπαθεί με μισόλογα και υπονοούμενα να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Αντί να αφοσιωθεί στην επίλυση των πολλών προβλημάτων του νομού Έβρου που είναι αρμοδιότητα του έστω και στους μήνες που απομένουν μια και στο μεγαλύτερο διάστημα της θητείας του δεν το έκανε, ασχολείται με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Είπε συγκεκριμένα:

“Πάντα οι κύκλοι ανοίγουν και οι κύκλοι κλείνουν. Αλλά ο κάθε κύκλος έχει απόλυτη συνάντηση με τον επόμενο που ανοίγει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, όταν έχεις γνώμονα να υπηρετείς τους πολίτες, να προσφέρεις τον εαυτό σου για να υποστηρίξεις την πρόοδο αυτού του τόπου και πάντα να έχεις δίπλα σου τους σωστούς ανθρώπους, τους σωστούς συνεργάτες”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμος, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός που ήταν αυτός ο οποίος ευλόγησε τις βασιλόπιτες και ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ που είναι φιλοξενούμενος του Σεβασμιωτάτου κ.Δαμασκηνού.

Παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Έβρου Τάσος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής και Κτηνιατρικής Βασίλης Δελησταμάτης, που ήταν και τυχερός αφού βρήκε το ένα από τα δύο φλουριά (κέρδισε ένα καλάθι τοπικών προϊόντων του γυναικείου συνεταιρισμού ΓΑΙΑ Τριγώνου Ορεστιάδας).

Ακόμα παραβρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Βενετίδης, Σταύρος Βαβίας και Νίκος Αργυρίου και η δικηγόρος Κατερίνα Μπέρδου που φέρεται εκ των πιθανών υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την κοπή της πίτας ο Διοικητής της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Κούκουρας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου Σπύρος Κούτρας, ο Διοικητής της ΕΜΑΚ κ.Γαλαζούλας, ο Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης και ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης, καθώς φυσικά και υπάλληλοι της Π.Ε.Έβρου.