Τρεις συλλήψεις διακινητών σε Ορεστιάδα, Μεταξάδες, που μετέφεραν 12 λαθρομετανάστες

Τρεις συλλήψεις διακινητών σε Ορεστιάδα, Μεταξάδες, που μετέφεραν 12 λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Μεταξάδων – Μικρού Δερείου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων, συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε  παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Ορεστιάδα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν πεζή στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ (8) λαθρομετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με πλαστική βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Κατασχέθηκαν ένα όχημα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*