Θεοδωρικάκος-Ευρωπαίοι Πρέσβεις απ’ τον φράχτη του Έβρου: Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα προστασίας ελληνικών, ευρωπαϊκών συνόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεοδωρικάκος-Ευρωπαίοι Πρέσβεις απ’ τον φράχτη του Έβρου: Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα προστασίας ελληνικών, ευρωπαϊκών συνόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ομιλία-ενημέρωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στους Πρέσβεις 27 Ευρωπαϊκών χωρών στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, ακολούθησε επίσκεψη όλων στο νέο φράχτη του Έβρου στην περιοχή του χωριού Πόρος Φερών.

Ο κ.Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, παρουσία και του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη, μαζί με τους Ευρωπαίους Πρέσβεις, ενημερώθηκαν από τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Πασχάλη Συριτούδη, για την φύλαξη των ελληνικών-ευρωπαϊκών συνόρων.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έστειλε με φόντο τον αποτρεπτικό φράχτη, ελάχιστα μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία και σε όλη την Ευρώπη, ότι υπάρχει αλληλεγγύη και συνεργασία όλων των ευρωπαϊκών χωρών στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ

Λίγο νωρίτερα ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Παασχάλης Συριτούδης, παρουσίασε στους Ευρωπαίους πρέσβεις τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Στρατού αλλά και του FRONTEX που περιπολούν στην περιοχή του φράχτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ

Οι Ευρωπαίοι διπλωμάτες και όσοι βρίσκονταν στο σημείο, είδαν και ένα από τα τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα που περιπολούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Παραταγμένοι ήταν πάντως και στρατιωτικοί, μπροστά από το εντυπωσιακό τεθωρακισμένο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως και στελέχη του FRONTEX, κατά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κιαι των Ευρωπαίων Πρέσβεων στον φράχτη του Έβρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*