Νέα αποκλειστική συνεργασία AgrotechS.A. Μποζατζίδης-Μητσιολίδης Α.Ε., με την Αυστριακή APV

Νέα αποκλειστική συνεργασία AgrotechS.A. Μποζατζίδης-Μητσιολίδης Α.Ε., με την Αυστριακή APV

-Πρωτοπόρες και συμφέρουσες λύσεις για τον αγρότη

Η AgrotechS.A. Μποζατζίδης -Μητσιολίδης Α.Ε. για μια ακόμη φορά γίνεται αρωγός της ανάπτυξης και της καινοτομίας στον πρωτογενή τομέα ξεκινώντας νέα, αποκλειστική συνεργασία με την Αυστριακή  APV, κορυφαίο προμηθευτή όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών εταιρειών κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.

Με έδρα τοDallein στην περιοχή Waldviertel της Κάτω Αυστρίας, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο της, και με πυξίδα τη Φιλοδοξία, το Πάθος και το  Όραμα, (Ambition, Passion, Vision) η APV πρωτοπορεί από το 1997 στον κλάδο.

Υπόδειγμα καινοτομίας οι πνευματικές σπαρτικές με λίπασμα οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε παρελκόμενο κατεργασίας εδάφους και να λειτουργήσουν τόσο σαν σπαρτικές όσο και σαν λιπασματοδιανομείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα με ένα πέρασμα να πραγματοποιείται ταυτόχρονα κατεργασία, σπορά και λίπανση, μειώνοντας έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό τα συνολικά κόστη της καλλιέργειας.

Στην AgrotechSA παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας να στηρίζουμε διαρκώς τον Έλληνα παραγωγό εγκαινιάζοντας με χαρά μια ακόμη στρατηγική συνεργασία που θα ξεχωρίσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*