Τούρκος αναλυτής σε απόγνωση: Δυστυχώς μας “κλείδωσαν” οι Έλληνες στην Αλεξανδρούπολη με τους Αμερικανούς

Τούρκος αναλυτής σε απόγνωση: Δυστυχώς μας “κλείδωσαν” οι Έλληνες στην Αλεξανδρούπολη με τους Αμερικανούς

Στο παρακάτω βίντεο που παρουσίασε η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, ακούμε τον αναλυτή Ερντογάν Καρακούς να αναφέρεται στην Αλεξανδρούπολη και το πρόβλημα που έχει πλέον η Τουρκία από την παρουσία των Αμερικανών.

Συγκεκριμένα, λέει ανάμεσα σε άλλα και τα εξής :

“Δηλαδή ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ασταμάτητα εξοπλίστηκαν
Και μάλιστα όπως ανέφερα δίνοντας προτεραιότητα στο θέμα του εξοπλισμού των αεροπορικών δυνάμεων
Αγόρασαν 6 συστοιχίες Πάτριοτ . Κι έχουν και μια συστοιχία S-300. Δηλαδή από πλευράς αντιαεροπορικών συστοιχιών έφτασαν σε ισχυρό σημείο.

Παρά του ότι ο στρατός ξηράς μας είναι η πιο ισχυρή πλευρά μας, δυστυχώς έφτασαν να μας “κλειδώσουν”  στην Αλεξανδρούπολη. Βόρεια από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται το αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο είναι 4.000-5.000 στρέμματα. Πάνω και βόρεια από εκείνο βρίσκεται το πεδίο βολής και εκείνο είναι 7-8 χιλιάδες στρέμματα. Όλα αυτά τα παραχώρησαν στην Αμερική. Για αυτό το λόγο εκεί πέρα τώρα κυματίζουν αμερικανικές σημαίες. Σε ένα πόλεμο ο στόχος μας είναι σαφής. Ένα μέρος ιδιαίτερα στα δυτικά, αλλά μόλις  φτάνουμε στην Αλεξανδρούπολη βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτό το θέμα.

Για να εμποδίσουν τη διενέργεια θαλάσσιας επιχείρησης, εξόπλισαν τα νησιά τους  και δυστυχώς έτσι με τον εξοπλισμό των νησιών μετρίασαν  σε κάποιο βαθμό την ανωτερότητα των ναυτικών μας δυνάμεων
Κατά παράβαση της Λωζάνης εξόπλισαν τα νησιά για να αποκλείσουν την ναυτική μας επιχείρηση”.

Σε απόγνωση είναι ο Τούρκος αναλυτής. Πως τολμήσαμε και τους τους “κλειδώσαμε” στην Αλεξανδρούπολη σε περίπτωση πολέμου, με την παρουσία των Αμερικανών; Γι’ αυτό και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν συχνά επιτίθεται φραστικά φυσικά, στην πόλη του Έβρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ