Μαργαρίτης Κίρκος: Εθιμοτυπικές συναντήσεις του υποψήφιου βουλευτή Έβρου, με Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο και Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Μαργαρίτης Κίρκος: Εθιμοτυπικές συναντήσεις του υποψήφιου βουλευτή Έβρου, με Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο και Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμο και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη  Ζαμπούκη, πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Μαργαρίτης Κίρκος, υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης».

Στη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο κ.Άνθιμο, συζήτησαν για το σημαντικό ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας και συγκεκριμένα της  Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης. Του εξέφρασε  τις προσωπικές του ευχαριστίες, αλλά του μετέφερε και τις ευχαριστίες του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου για το έργο αυτό, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην εθνικά ευαίσθητη περιοχή του νομού Έβρου.

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεωςς, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμος, αφού τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την συζήτηση τους, ευχήθηκε στον κ.Κίρκο καλό αγώνα και ευόδωση των στόχων του.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της «Ελληνικής Λύσης», επισκέφθηκε επίσης τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στο γραφείο του. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν, τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ συζήτησαν διεξοδικά με τον κ.Ζαμπούκη τις προοπτικές που δημιουργούνται για την Αλεξανδρούπολη και την περιοχή σε διάφορους τομείς, με τις επενδύσεις που προσελκύονται κυρίως στον ενεργειακό τομέα, εξαιτίας του γεωστρατηγικού και γεωπολιτικού της ρόλου.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και ως Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης», τόνισε στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, είναι στην διάθεση του για την ανάδειξη σε κεντρικό επίπεδο και μέσω παρεμβάσεων στο Κοινοβούλιο και στην κυβπέρνηση, των προβλημάτων και αιτημάτων της Δημοτικής Αρχής. Από την πλευρά του ο Γιάννης Ζαμπούκης ευχήθηκε στον Μαργαρίτη Κίρκο καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Μαργαρίτης Κίρκος

Υποψήφιος βουλευτής Έβρου

Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης»