Στον βαθμό του Υποστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη ο Εβρίτης Κώστας Δαδούδης

Στον βαθμό του Υποστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη ο Εβρίτης Κώστας Δαδούδης

Στον στο βαθμό του Υποστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος, προήχθη ο Εβρίτης Κώστας Δαδούδης Κωνσταντίνος, στο πλαίσιο των κρίσεων και αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ.Δαδούδης κατάγεται από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου και σύμφωνα με την απόφαση των κρίσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα, π ρ ο ά γ ο ν τ α ι, σύμφωνα με τα άρθρα 134, 138 και 139 του ν. 4662/2020, οι παρακάτω Αρχιπύραρχοι Γενικών Καθηκόντων στο βαθμό του Υποστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος, κατόπιν επιλογής, για πλήρωση κενών οργανικών θέσεων, ως ακολούθως:

1. 8883 Καλιανιώτης Δημήτριος του Ευαγγέλου

2. 9747 Ραγκαβάς Δημοσθένης του Βασιλείου

3. 9337 Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος του Σταματίου

4. 9598 Πατράκης Δημήτριος του Εμμανουήλ

5. 10113 Μπαλάφας Αθανάσιος του Χρήστου

6. 8861 Δαδούδης Κωνσταντίνος του Πασχάλη

7. 8817 Φαλάρας Ευάγγελος του Άγγελου

Ο συντοπίτης μας Υποστράτηγος πλέον, που τους προηγούμενους μήνες διετέλεσε Συντονιστής Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και για την προαγωγή του δήλωσε:

Μετά την τιμητική απόφαση της φυσικής ηγεσίας να μου απονείμει τον τίτλο του υποστράτηγου Π.Σ. επιστρέφω στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη από την Σάμο, όπου πριν 7 μήνες περίπου άρχισε ένα ευχάριστο όσο και επίπονο υπηρεσιακό οδοιπορικό ως συντονιστής Βορείου Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν σε όλο αυτό το νησιωτικό σύμπλεγμα. Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά που συνεργάστηκα μαζί τους. Τώρα μπροστά μου η προσμονή να συναντήσω πάλι γνωστά πρόσωπα και να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε πριν 7 μήνες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!”.

Ο κ.Δαδούδης είχε μέχρι τώρα τον βαθμό του Αρχιπύραρχου, έχει επίσης διατελέσει Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Διοικητής Πυροσβεστικών Δυνάμεων Θεσσαλονίκης,  Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, ενώ έχει διατελέσει Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δράμας και Ξάνθης. Πρόκειται για πολύ καλό και ικανό αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος και η προαγωγή και τοποθέτηση του έκανε χαρούμενους όχι μόνο την οικογένεια και τους συγγενείς και φίλους του, αλλά και τους συγχωριανούς του στο… χωρίον Μεταξάδες που λέει και το γνωστό θρακιώτικο τραγούδι.

Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ο Μάριος Αποστολίδης

Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Ελλάδας σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος,  ο Δραμινός, Μάριος Αποστολίδης, που προήχθη σε Αντιστράτηγο.

Την θέση του ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Ελλάδας, παίρνει ο Υποστράτηγος Δημήτριος Καρασαββίδης.