Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, η αποψινή κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ν.Δ Έβρου

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, η αποψινή κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ν.Δ Έβρου

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, θα πραγματοποιηθεί απόψε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Έβρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η εκδήλωση σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:30μμ, στο ξενοδοχείο “RAMADA PLAZA THRAKI” στην Αλεξανδρούπολη, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για πολλούς λόγους. Μπορεί να πρόκειται για κομματική εκδήλωση, αλλά η παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην εθνικά ευαίσθητη περιοχή μας, στην σημερινή συγκυρία με τις συνεχείς λεκτικές προκλήσεις της Τουρκίας, καθιστά πολύ ενδιαφέροντα όσα θα πει στην ομιλία του. Επίσης, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΕΕΠ Έβρου πραγματοποιείται μια ημέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση έπειτα από την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, αλλά και τις εθνικές εκλογές που πλησιάζουν και οι πρώτες θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναφορές του κ.Παναγιωτόπουλου και σε… τοπικό επίπεδο, που θα αφορούν έμμεσα και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα ακολουθήσουν στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Γι’ αυτό υπάρχει απ’ ότι πληροφορούμαστε αυξημένο ενδιαφέρον από τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ για να παραστούν στην αποψινή εκδήλωση στις 19.30′ στο  ξενοδοχείο “RAMADA PLAZA THRAKI” στην Αλεξανδρούπολη.