Η ταλαντούχα Εβρίτισσα ηθοποιός Μαριλένα Καβάζη στον “Σασμό”, στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ALPHA (BINTEO)

Η ταλαντούχα Εβρίτισσα ηθοποιός Μαριλένα Καβάζη, μετά τις “Άγριες Μέλισσες” πέρυσι στον ΑΝΤ1, εμφανίζεται πλέον στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Σασμός” που προβάλλεται στον ALPHA και σαρώνει σε τηλεθέαση.

Ως “Ξένια” που εργάζεται σε ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά του αμφιλεγόμενου επιχειρηματία Ευθύμη Φαρμάκη, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Αλεξανδρής ή Δημήτρης Πουρσανίδης όπως είναι το πραγματικό του όνομα, η συντοπίτισσα μας ηθοποιός παίρνει μέρος σε άλλη μια σημαντική τηλεοπτική δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ “ΣΑΣΜΟ”

Η πολύ ταλαντούχα Μαριλένα Καβάζη γεννήθηκε στο Διδυμότειχο, όπου ο πατέρας της Τηλέμαχος ήταν Καθηγητής Χημείας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μεγάλωσε στην Γερμανία, όπου οι γονείς της που τώρα μένουν στην Αλεξανδρούπολη, είχαν πάει να εργαστούν ως εκπαιδευτικοί σε ελληνικά σχολεία.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ψυχολογία των Media σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παντείου Πανεπιστημίου και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Εμπρός» (1ο και 2ο Έτος) και «Αρχή- Νέλυ Καρρά» (3ο Έτος, πτυχίο).

Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί στο περιοδικό «Έψιλον» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (ειδίκευση στο ελεύθερο και κοινωνικό ρεπορτάζ).

Ως ηθοποιός έχει παίξει στις «Δούλες» του Ζ. Ζενέ σε σκηνοθεσία Κωστή Μεγαπάνου, στις γερμανόφωνες παραστάσεις «Αμφιτρύων» του Χ. Κλάιστ και «Γυναίκα Διάβολος» του Καρλ Σένχερρ σε σκηνοθεσία Martin Sharnhorst και στο σύγχρονο έργο «Mother F*cker» του Γιάννη Σοφικίτη.

Έγραψε το θεατρικό έργο το «Μικρό Σπίτι στο Ποτάμι» στο οποίο έπαιζε και η ίδια το 2019 στο Studio Μαυρομιχάλη.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες μικρού μήκους και σε κάποιες μεγάλου μήκους ενώ έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός- παρουσιάστρια με γερμανική εταιρεία παραγωγής για γερμανικό κανάλι. Τέλος έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις standup comedy με δικά της κείμενα.

Μιλάει ελληνικά (μητρική γλώσσα), γερμανικά (δεύτερη μητρική) και άπταιστα αγγλικά. Πέρα από την Υποκριτική παρακολουθεί βιωματική, 4ετή εκπαίδευση στην Σωματική Ψυχοθεραπεία (Body Pshychotherapy) ενώ ασχολείται και αγωνιστικά με τον Χορό (Latin, κατηγορία: All Ladies).