Η υπόσχεση για το 2023 απ’ τους ανθρώπους της EBROSOFT και της Polymedical

Η υπόσχεση για το 2023 απ’ τους ανθρώπους της EBROSOFT και της Polymedical

Οι καταξιωμένες στον τομέα τους εταιρείες EBROSOFT και Polymedical, διακρίνονται για το οικογενειακό τους κλίμα, το οποίο αποτελεί επιλογή των ιδιοκτητών τους Βασίλη Ξιωτίδη και Βασίλη Καραγκιοζίδη, μαζί φυσικά με τους εργαζομένους τους.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν συναντήθηκαν όλοι μαζί για την κοπή της πίτας για το 2023, στο κέντρο “Χάραμα” της Αλεξανδρούπολης. Εκεί, δίπλα στην θάλασσα και σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, έδωσαν όλοι τους την υπόσχεση πως θα συνεχίσουν και θα καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια στη χρονιά που ξεκίνησε, ώστε να είναι πάντα δίπλα στους πελάτες τους, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο μήνυμα τους:
«Με την ευκαιρία της κοπής της Βασιλόπιτας, ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας προς όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, ότι για το 2023 θα καταβάλλουμε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες να είμαστε δίπλα στην κάθε σας ανάγκη με Αμεσότητα, Αξιοπιστία και Επαγγελματισμό«. Στοιχεία άλλωστε που τα γνωρίζουν όσοι διαχρονικά συνεργάζονται με τις δυο αυτές σημαντικές εταιρείες του Έβρου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Καζάκος και τυχερός αρχικά στάθηκε ο εκ των ιδιοκτητών Βασίλης Ξιωτίδης, στον οποίο και έπεσε το φλουρί. Ακολούθησε όμως κλήρωση για να είναι ο τυχερός κάποιος εκ των εργαζομένων και τελικά αναδείχθηκε ο Χρήστος που εργάζεται στην Polymedical.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*