Σταύρος Βαβίας: Ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τον Τοψίδη

Σταύρος Βαβίας: Ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τον Τοψίδη

Ένας ακόμα εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Τάκη Τοψίδη, δήλωσε σήμερα επίσημα πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος μαζί του, μετά από όσους ήδη ανεξαρτητοποιήθηκαν εγκαταλείποντας τον, είτε αποφασίζοντας να συνεργαστούν με την Περιφερειακή αρχή του Χρήστου Μέτιου.

Ο Εβρίτης Σταύρος Βαβίας, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM, ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναείναι υποψήφιος με την παράταξη Τοψίδη, στην Περιφερειακή αυτοδιοίκηση, αφού επιλέγει να είναι μόνο υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Άλλωστε η υποψηφιότητα του ανακοινώθηκε επίσημα χθες από το συγκεκριμένο κόμμα, μαζί με τους Χαμαλίδη, Παναγούτσο, Γρηγόραινα, Μουλατζίδου. “Φεύγω από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, φεύγω από την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος με τον κ.Τοψίδη, αλλά μόνο με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Αν και ο κ.Βαβίας έχει το δικαίωμα μετά τις εθνικές εκλογές να είναι υποψήφιος και στις περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023 με την “Περιφερειακή… Αποσύνθεση” (όπως κατάντησε με τις συνεχείς αποχωρήσεις εκλεγμένων και μην στελεχών της) του Τάκη Τοψίδη, αυτός αποφάσισε να μην το κάνει. Να θυμίσουμε ότι τον Τοψίδη τον έχουν ήδη… παρατήσει πολύ νωρίτερα οι εκλεγμένοι περιφερειακοί του σύμβουλοι Μιχάλης Αμοιρίδης (Ξάνθης) Τζιχάν Ιμάμογλου (Ροδόπης), Χρήστος Γάκης (Καβάλας), Αριστείδης Μωϋσιάδης (Δράμας), Μαρία Πουμέρου (Θάσου-Καβάλας), αλλά και η πρώτη αναπληρωματική του Έβρου Αλεξάνδρα Γκουλιάμα-Μανδαλίδου, που προφανώς δεν θα ξαναείναι υποψήφιοι μαζί του. Τ’ώρα και ο Σταύρος Βαβίας, ένας από τους τρεις εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους Έβρου, δήλωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος μαζί του. Το ίδιο λένε οι πληροφορίες θα κάνει και ο Νίκος Βουλγαρίδης από τις Φέρες, αφού θέλει να είναι υποψήφιος στον δήμο Αλεξανδρούπολης με τον Δημήτρη Καραβασίλη (αν τελικά αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΒΙΑ στον Status Fm