Συγκίνηση και βραβεύσεις, στην κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Taekwondo Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση και βραβεύσεις, στην κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Taekwondo Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση και βραβεύσεις των αθλητών, στην χθεσινή κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Taekwondo Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο από αθλητές και γονείς Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Παρουσία του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού Θοδωρή Βουρδόλη και του Προέδρου της ΕΠΟΦΕ Δημήτρη Κελεμίδη, αλλά και του πρώην Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Taekwondo, του Εβρίτη Πασχάλη Λιγούδη, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΟΓ Taekwondo Αλεξανδρούπολης που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις.

Όλοι εξήραν το σπουδαίο διαχρονικά έργο του επί δεκαετίες κορυφαίου προπονητή Γιώργου Γραμματόπουλου, τεχνικού και των εθνικών ομάδων κατά καιρούς, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνηση του όταν ανέβηκε για να κάνει απονομή σε αθλήτρια του.

Μάλιστα και οι αθλητές και αθλήτριες του από την Σαμοθράκη, όπου λειτουργεί ήδη Σχολή του αθλήματος με προπονητή μαθητή του Γιώργου Γραμματόπουλου, τον τίμησαν για τα όσα τους μαθαίνει.

Η πολύ όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση έκλεισε με επίδειξη από αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής Taekwondo Αλεξανδρούπολης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*