Ξεκάθαρη στήριξη στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, απ’ τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο στην Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρη στήριξη στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, απ’ τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο στην Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ξεχωριστή στιγμή από την προχθεσινή ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ν.Δ Έβρου, ήταν η αναφορά του στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και η ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπο του.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος, που ως γνωστόν είναι βουλευτής του νομού Καβάλας και έχει σημαντική επιρροή στους ψηφοφόρους της εκλογικής του περιφέρειας, τόνισε ότι έχει άριστη συνεργασία με τον κ.Μέτιο, θέλει αυτή να συνεχιστεί και μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και πιθανολογεί πως αυτό θα συμβεί. Να θυμίσουμε επίσης ότι το 2019 ο νομός Καβάλας ήταν ο μοναδικός που ο σημερινός Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και η παράταξη του δεν ήταν πρώτοι, αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την “Περιφερειακή… Αποσύνθεση” του Τάκη Τοψίδη.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, σημείωσε με έμφαση:
“Xαίρομαι που συνεργαστήκαμε με τον αγαπητό Περιφερειάρχη (τον αποκάλεσε με τον παλαιότερο όρο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας) και η συνεργασία αυτή θα ήθελα και πιθανολογώ με τα νικηφόρα αποτελέσματα το 2023 σε όλα τα επίπεδα θα συνεχιστεί. Γιατί έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε για τον τόπο μας, για την Αλεξανδρούπολη, για τον Έβρο, την Θράκη, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Καβάλα με την Δράμα μέσα. Ο τόπος μας εκεί που θεωρείτο η εσχατιά της χώρας, τώρα θεωρείται κεντρικό σημείο εισόδου μεγάλης στρατηγικής σημασίας για  την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή”.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στήριξη και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

επίσης από την Αλεξανδρούπολη πριν λίγες ημέρες

Είχε προηγηθεί πριν λίγες ημέρες και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, η ξεκάθαρη δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι στηρίζει και δίνει χρίσμα στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο οποίος άλλωστε αποτελεί προσωπική του επιλογή από το 2019. Αυτό έγινε απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε στους δημοσιογράφους της Περιφέρειας ΑΜΘ.