Αλεξανδρούπολη: Δενδροφύτευση στην “Κρύα Βρύση” Άβαντα, απ’ το “Όλοι μαζί μπορούμε” και τον δήμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Δενδροφύτευση στην “Κρύα Βρύση” Άβαντα, απ’ το “Όλοι μαζί μπορούμε” και τον δήμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερο πράσινο, αποδείχθηκε χθες το πρωί σε συνεργασία της δράσης “Όλοι μαζί μπορούμε” και του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Οι εθελοντές, οικογένειες και πολλά νέα παιδιά ανάμεσα τους, δενδροφύτευσαν την περιοχή “Κρύα Βρύση” στον Άβαντα.
Συμμετείχαν στην πολύ όμορφη δράση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» και το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης, οι Πρόσκοποι Αλεξανδρούπολης και φυσικά την Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Ήταν εκεί ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Αντιδήμαρχος Σάββας Σεφεριάδης, ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τάσος Σεραφειμίδης και πάνω απ’ όλα φυσικά οι εθελοντές.
Ο δήμαρχος κ.Ζαμπούκης μίλησε μάλιστα απ’ ευθείας από την “Κρύα Βρύση” του Άβαντα για αυτή την δράση με το “Όλοι μαζί μπορούμε” στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, δίνοντας λεπτομέρειες αυτής της αξιέπαινης δράσης.

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην δενδροφύτευση, τονίζοντας:  “Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν στην πολύ όμορφη δράση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» και το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης! Οικογένειες με μικρά παιδιά, εθελοντές και οι Πρόσκοποι Αλεξανδρούπολης! Και φυσικά την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για νέες δράσεις. Μείνετε συντονισμένοι”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*