Η Εβρίτικη εταιρεία “Πρίσμα Ηλεκτρονικά”, μέλος της επιχειρηματικής αποστολής με τον Πρωθυπουργό στην Ιαπωνία

Η Εβρίτικη εταιρεία “Πρίσμα Ηλεκτρονικά”, μέλος της επιχειρηματικής αποστολής με τον Πρωθυπουργό στην Ιαπωνία

Η Εβρίτικη εταιρεία “Πρίσμα Ηλεκτρονικά”, αποτέλεσε μέλος της επιχειρηματικής αποστολής στο πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιαπωνία, εκπροσωπούμενη από την κυρία Δήμητρα Μαρίνα Γιορδαμλή.

Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ιαπωνίας, o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβερνητική αντιπροσωπεία, πραγματοποίησαν ως γνωστόν επίσκεψη στο Τόκυο στις 29-31 Ιανουαρίου 2023.
Στο πλαίσιο αυτό, επιχειρηματική αποστολή ιδιωτικών εταιρειών συνόδεψαν τον Πρωθυπουργό, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς ενέργειας, τεχνολογίας, βιοτεχνολογίας, αεροδιαστημικής βιομηχανίας, ναυτιλιακού και βιομηχανικού εξοπλισμού.
Η “Πρίσμα Ηλεκτρονικά” από τον Έβρο, ήταν μία από τις εταιρείες που επιλέχθηκαν για να προωθήσει τις τεχνολογίες αιχμής και λύσεις στο πεδίο IoT, AI, και ανάλυσης στοιχείων για τη Αεροδιαστημική βιομηχανία, την Ναυτιλία και οργανισμούς όπου η μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος είναι σε υψηλή προτεραιότητα.
Εκπροσωπήθηκε από την Δήμητρα Μαρίνα Γιορδαμλή η οποία είχε επιχειρηματικές συναντήσεις για το σύστημα Laros που έχει αναπτύξει η εταιρεία.
Το Laros, ένα πολυδύναμο εργαλείο που παρέχει συνεχή πραγματική παρακολούθηση της κατάστασης των υποσυστημάτων ενός πλοίου, διάγνωση, πρόγνωση και έγκαιρη προειδοποίηση δημιουργώντας και μεταδίδοντας δεδομένα που συμβάλλουν στη επαύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας ενός πλοίου, στην βελτίωση της απόδοσης, συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο, αυξημένη ασφάλεια και καλύτερη προβλεπτική – προγνωστική συντήρηση.
Σε ανακοίνωση της εταιρείας εκφράζονται ευχαριστίες για την επιλογή της από την Κυβέρνηση να αποτελέσει μέλος της σημαντικής επιχειρηματικής αποστολής που συνόδεψε τον κ.Μητσοτάκη κατά το πολύ σημαντικό ταξίδι του στην Ιαπωνία και όπως αναφέρει:
“Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερακάκη, τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, την Αλεξάνδρα Σδούκου Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών και όλη την ομάδα του Enterprise Greece για την υποστήριξη της προσπάθειάς μας και την οργάνωση συναντήσεων με Ιαπωνικές Ναυτιλιακές εταιρείες και Ναυπηγεία”.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*