Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Ορεστιάδας, ανακοίνωσε επίσημα ο Διαμαντής Παπαδόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Ορεστιάδας, ανακοίνωσε επίσημα ο Διαμαντής Παπαδόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Ορεστιάδας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ο νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Πέντε μήνες μετά την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη της δημοτικής αρχής του Βασίλη Μαυρίδη και αφού επί 3 χρόνια δεν είχε εκφράσει την παραμικρή διαφωνία και διαφοροποίηση, ο κ.Παπαδόπουλος με σύνθημα “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ” έκανε αυτό που μπορεί να μην παραδεχόταν δημόσια από τον Σεπτέμβριο, αλλά το είχε αποφασίσει και το προετοίμαζε. Έτσι, με ένα ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες, γνωστοποίησε την απόφαση του να είναι αντίπαλος του σημερινού δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, με τον οποίο συμπορεύθηκε από το 2019 έως τον Αύγουστο του 2022.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 28 – 08 – 1970 στην Ορεστιάδα και είναι έγγαμος με 2 τέκνα.

Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (Dipl Eng-EUR.Ing), Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον σημερινό δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη το 2019. Εξελέγη μάλιστα με αρκετούς ψήφους και η παρουσία του έπαιξε σίγουρα ρόλο στην εκλογή του από την πρώτη Κυριακή των προηγούμενων δημοτικών εκλογών.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια, στα κορυφαία ζητήματα που είχαν τεθεί στον δήμο Ορεστιάδας, όπως η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, τα χαμένα οχήματα που προκάλεσαν μάλιστα και νομικές ενέργειες σύσσωμης της αντιπολίτευσης, δεν είχε πάντως διαφοροποιηθεί από την δημοτική αρχή Μαυρίδη στην οποία ανήκε και ούτε εξέφρασε κάποια αντίρρηση στις αποφάσεις της.