Αλεξανδρούπολη: Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ και το Δημοτικό Ιατρείο στη Νέα Χηλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ και το Δημοτικό Ιατρείο στη Νέα Χηλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, συλλόγων και συλλογικοτήτων εγκαινιάστηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Άνθιμο, την Τετάρτη 01.02.2023, το νέο ΚΕΠ και το Δημοτικό Ιατρείο στη Νέα Χηλή.

Το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Νέα Χηλή λειτουργεί στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Πολυτεχνείου, σε ένα σημείο κεντρικό με άμεση και άνετη πρόσβαση για τους πολίτες.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και προσβάσιμο χώρο που σε συνδυασμό με το νέο Δημοτικό Ιατρείο πρόκειται να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πολιτών όχι μόνο από τη Νέα Χηλή αλλά και από τις περιοχές Πέτρινα, Εργατικά Αγίου Ανδρέα, Άγιο Γεώργιο και Μάκρη που πλέον δε θα χρειάζεται να φτάνουν μέχρι το κέντρο της πόλης για να εξυπηρετηθούν.

Ο Αγιασμός έγινε από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο, ο οποίος συνεχάρη την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη για την δημιουργία του νέου ΚΕΠ, που θα καλύψει τις ανάγκες μιας σημαντικής μερίδας κατοίκων όχι μόνο της Νέας Χηλής αλλά και των γύρω περιοχών.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τόνισε ότι τα εγκαίνια του νέου ΚΕΠ αλλά και του Δημοτικού Ιατρείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, αποκεντρώνουν τις υπηρεσίες του δήμου, κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση των δημοτών που δεν είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στο κέντρο για να εξυπηρετηθούν. Παράλληλα επεσήμανε την ιδιαίτερη συμβολή στην δημιουργία των εγκαταστάσεων αυτών, τόσο του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Χαράλαμπου Μιχαηλίδη, όσο και του Προέδρου της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩN

όπως μεταδόθηκε από το Evros-news.gr

Στη συνέχεια ακολούθησε η έκδοση του πρώτου πιστοποιητικού από το νέο ΚΕΠ του δήμου Αλεξανδρούπολης στη Νέα Χηλή και έτσι εγκαινιάστηκε η λειτουργία του. Μάλιστα ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης κάλεσε δίπλα του και τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Αλεξανδρή, που επί ημερών του είχε ξεκινήσει η δημιουργία ΚΕΠ.

Η δημιουργία του νέου ΚΕΠ και του Δημοτικού Ιατρείου είναι μέρος μιας σειράς παρεμβάσεων που έχουν γίνει στη Νέα Χηλή -μεταξύ αυτών η ανάπλαση της πλατείας στα Πλατανάκια και η νέα παιδική χαρά- ενέργειες που αναβαθμίζουν σημαντικά την περιοχή και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

Στα εγκαίνια του νέου ΚΕΠ παρέστησαν ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Δαστερίδης, Σάββας Σεφεριάδης, Βασίλης Δέλκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Καίσας, ο Πρόεδρος της; ΔΕΥΑΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Πέτρος Κυριακίδης, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Αλεξανδρής και πολλοί δημότες της Νέας Χηλής.

Μάλιστα όλοι επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν και για το Δημοτικό Ιατρείο που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, δίπλα στο ΚΕΠ, ενώ ευχαρίστησαν την δημοτική αρχή για την δημιουργία και λειτουργία τους, αφού θα αποφεύγουν πλέον την ταλαιπωρία.