Ο CEO της McDonald’s για την Ελλάδα, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη – Στόχος η λειτουργία καταστήματος

Ο CEO της McDonald’s για την Ελλάδα, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη – Στόχος η λειτουργία καταστήματος

Στην Αλεξανδρούπολη αναμένεται να βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Victor Tedesco, CEO της Premier Capital plc, Developmental Licencee της McDonald’s για την Ελλάδα.

Στόχος του σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, είναι να διερευνήσει και να προετοιμάσει το άνοιγμα καταστήματος της πασίγνωστης παγκόσμιας αμερικανικής αλυσίδας, στην πρωτεύουσα του Έβρου. Θα συνοδεύεται από συνεργάτες του με τους οποίους θα εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες και θα έχουν τις απαραίτητες επαφές. Φυσικά σε όλη αυτή την εξέλιξη δεν παίζει ρόλο μόνο η ανάπτυξη καταστημάτων που συνεχίζεται για την McDonald’s στην Ελλάδα, αφού διαθέτει πλέον 26 καταστήματα και απασχολεί περισσότερα από 680 άτομα.
Οι σκέψεις για άνοιγμα καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη, έχει αφορμή την συχνή παρουσία Αμερικανών στρατιωτικών αλλά και πολιτικών υπαλλήλων που ασχολούνται με τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού του ΝΑΤΟ και όχι μόνο, αλλά και την ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης που εταιρείες όπως αυτή, γνωρίζουν καλά πως έρχεται τα επόμενα χρόνια για τους γνωστούς λόγους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*