Ασπιώτης: «Φήμες λένε ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης» – Στάθη, μην ακούς τις φήμες όπως τραγουδάει και ο Βασιλείου(ΒΙΝΤΕΟ)

Ασπιώτης: «Φήμες λένε ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης» – Στάθη, μην ακούς τις φήμες όπως τραγουδάει και ο Βασιλείου(ΒΙΝΤΕΟ)

«Φήμες λένε ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης Στάθης Ασπιώτης, συνεχίζοτας να… κοροίδεύει υποκριτικά τον κόσμο και να μην λέει ξεκάθαρα και δημόσια ότι ευθύς εξαρχής στόχος του ήταν η υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Αυτή την φορά βέβαια, μιλώντας σήμερα στον STATUS Fm, παραδέχθηκε ότι θα υπάρξει και δημοτική παράταξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023, που δεν θα έχει πάντως σχέση με την «Κυψέλη», αυτή την επικοινωνιακή… αστειότητα που τον έπεισε να δημιουργήσουν ως Κίνηση Ιδεών και Δράσης ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης και σύμβουλος του σε θέματα επικοινωνίας Αντώνης Καμελίδης.

Μπορεί μάλιστα ο κ.Ασπιώτης να επέμενε ότι «Κυψέλη» συνεχίζει να συγκεντρώνει μέλισσες και ετοιμάζει  και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο προσεχές διάστημα , αλλά οι… φήμες που του αρέσει να επικαλείται και ο ίδιος, αναφέρουν πως οι… κηφήνες την εγκατέλειψαν, αφού το… μέλι που απολάμβαναν τους προηγούμενους μήνες από την «παραγωγή» του Στάθη Ασπιώτη, φαίνεται να τεείωσε. Τουλάχιστον γι αυτούς. Ότι… έφαγαν, έφαγαν δηλαδή.

Όταν λοιπόν τον ρώτησε ο Σταύρος Αποστολίδης αν ο ίδιος θα είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που προανήγγειλε ότι θα ανακοινωθεί, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου απάντησε χαρακτηριστικά:  «Έτσι λένε οι φήμες».

Εμείς ακούγοντας την συγκεκριμένη ατάκα του κ.Ασπιώτη, θυμηθήκαμε το παλιό τραγούδι του Γιάννη Βασιλείου και επισημαίνουμε στον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Έβρου το 2019, όταν και απέτυχε να εκλεγεί, το εξής:

Στάθη, φήμες, φήμες μην ακούς τις φήμες. Μονάχα με τα μάτια σου αν είδες