Την Καθαρά Δευτέρα σας περιμένει η Ψησταριά “Βασιλική” στο Μικρό Δέρειο, για αξέχαστες γευστικές απολαύσεις και αυθεντικό γλέντι

Την Καθαρά Δευτέρα σας περιμένει η Ψησταριά “Βασιλική” στο Μικρό Δέρειο, για αξέχαστες γευστικές απολαύσεις και αυθεντικό γλέντι

Η Καθαρά Δευτέρα έρχεται και ο προορισμός σας για αξέχαστες γευστικές απολαύσεις με σαρακοστιανά εδέσματα και όχι μόνο, αλλά και για ένα γνήσιο, αξέχαστο γλέντι με το Νίκο Γραμματίδη και την ορχήστρα του, είναι η Ψησταριά “Βασιλική” (τηλ. 2554 031212) στο Μικρό Δέρειο Σουφλίου.

 

Συνδυάστε τον εορτασμό της  Καθαράς Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου, με μια μοναδική εκδρομή για σας και την οικογένεια σας, στο μαγευτικό περιβάλλον της περιοχής. Μέσα στην φύση που θα σας εντυπωσιάσει με την μοναδικότητα και την αυθεντική ομορφιά της.

Και όταν φτάσετε στην πλατεία του Μικρού Δερείου, σας περιμένει η Ψησταριά “Βασιλική” και οι εκπληκτικές γεύσεις που ετοιμάζει η ιδιοκτήτρια της. Με ντόπια, φρέσκα, αγνά υλικά, μαγειρεμένα με την εμπειρία, το μεράκι και την οικογενειακή ζεστασιά της.

Θα γευθείτε τα σαρακοστιανά εδέσματα που επιβάλλει η ημέρα, μαζί με κρασί, τσίπουρο, ούζομ πύρα και ότι άλλο ποτό… τραβάει η όρεξη σας.

Φυσικά, εκτός από τα σαρακοστιανά, μπορείτε να απολαύσετε και τα υπόλοιπα εκπληκτικά φαγητά της Ψησταριάς “Βασιλική”, με γνήσιο, εγυημένης ποιότητας κρέας.

Όσα προσφέρει όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα που αποτελεί  “πόλο έλξης ” για επισκέπτες από ολόκληρο τον Έβρο.

Ο αυθεντικός θρακιώτικος τζιγεροσαρμάς, ντόπια λουκάνικα, παϊδάκια, μπριζόλες, με κρέατα του ορεινού όγκου, ανεπανάληπτης ποιότητας και νοστιμιάς.

Κι όλα αυτά, συνοδεία την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, της ζωντανής μουσικής από τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Νίκο Γραμματίδη και την ορχήστρα του, που γνωρίζουν πως θα… απογειώσουν ακόμα περισσότερο την διάθεση, το κέφι ώστε να γίνουν όλοι μια μεγάλη παρέα, σε ένα αξέχαστο γλέντι.

Κλείστε από τώρα τραπέζι και θέση για το αυθεντικό σαρακοστιανό γλέντι, τηλεφωνώντας στα: 

25540 31212

6980706953

Η Ψησταριά “Βασιλική” σας περιμένει καθημερινά και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, με πολλές μοναδικές, αυθεντικές γνήσιες γευστικές απολαύσεις από αγνά, ντόπια υλικά.  

Να συνδυάσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα φυσικό περιβάλλον με φαγητό που μόνο η ιδιοκτήτρια της ξέρει να σας προσφέρει. Με ειδικά διαμορφωμένο προστατευόμενο, θερμαινόμενο εξωτερικό χώρο, τώρα που επικρατεί κρύο.

Όποτε και αν αποφασίσετε να τον επισκεφθείτε, κλείστε από τώρα τραπέζι και θέση  τηλεφωνώντας στα: 

25540 31212

6980706953