Ορεστιάδα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο μηρό – Διακομίσθηκε άμεσα και νοσηλεύεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ορεστιάδα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο μηρό – Διακομίσθηκε άμεσα και νοσηλεύεται στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στον Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, νοσηλεύεται αστυνομικός από την Ορεστιάδα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και τραυματίστηκε στο μηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός που είναι έμπειρος και υπηρετεί στον Συνοριακό Σταθμό Καστανεών αλλά είναι από την Ορεστιάδα, είχε πάει για σκοποβολή στο σκοπευτήριο που βρίσκεται στο χωριό Νεοχώρι. Εκεί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κάποια στιγμή αυτοπυροβολήθηκε στον μηρό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε εσπευσμένα αρχικά στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Οι γιατροί, προφανώς επειδή έκριναν ότι η κατάσταση του ήταν σοβαρή, αποφάσισαν την άμεση διακομιδή του στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτός. Προφανώς για το δεύτερο θέα, θα υπάρξει έρευνα από την Αστυνομική Διευθυνση Ορεστιάδας, στην οποία κα ανήκει ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που μάλιστα δεν είναι απλός αστυφύλακας.