Δημοσχάκης: Αποθέωσε τον Στέφανο Χίο σε ραδιοφωνική εκπομπή: “Λεβέντης ήσουνα πάντα. Σε εκτιμώ“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσχάκης: Αποθέωσε τον Στέφανο Χίο σε ραδιοφωνική εκπομπή: “Λεβέντης ήσουνα πάντα. Σε εκτιμώ“ (ΒΙΝΤΕΟ)

-“Λεβέντης ήσουνα πάντα. Σε εκτιμώ Στέφανε. Είσαι εξπέρ”, του είπε ο βουλευτής Έβρου

-Άδειασε τους υπουργούς της Κυβέρνησης που τον έχουν μηνύσει και το Μέγαρο Μαξίμου που συχνά στρέφεται εναντίον του δημοσιογράφου 

Αποθέωσε τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, επικεφαλής της εφημερίδας   “Μακελειό” αλλά και του “Rαdio MAK” , o βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Τάσος Δημοσχάκης, μιλώντας στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ.

Ο δημοσιογράφος έβγαλε τηλεφωνικά στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον βουλευτή και πρώην Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή το σημερινό ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δημοσίευμα του Evros-news.gr, για δεκάδες εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης μεταξύ των 250 νέων Συνοριοφυλάκων, πουη αναδημοσίευσε και η ιστοσελίδα makeleio.gr. Ζήτησε τη γν΄μη του για το γεγονός ότι εμφανίζονται οι νέοι Συνοριοφύλακες να έχουν συνάψει Σύμφωνο Συμβίωσης ακόμα και με ηλικιωμένους άνω των 60 ετών, ακόμα και άνδρες μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέοι Συνοριοφύλακες: Δεκάδες εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης, επειδή θέλουν να τοποθετηθούν στην Αλεξανδρούπολη!!!

Ο κ.Δημοσχάκης έδειξε να γνωρίζει από παλιά τον Στέφανο Χίο και μπορεί υπουργοί της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μτσοτάκη, όπως ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιώγος Γιατρομανωλάκης ή ο Οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέκος Πατέλης να του έχουν κάνει μηνύσεις ή το Μέγαρο Μαξίμου να στρέφεται συχνά εναντίον του για τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Μακελειό και τις αποκαλύψεις που κάνει και προσωπικά εναντίον του κ.Μησοτάκη, αλλά ο Τάσος Δημοσχάκης τον… αποθέωσε. Με εκφράσεις όπως: Λεβέντης ήσουνα πάντα. Σε εκτιμώ Στέφανε. Είσαι εξπέρ.

Οι χαρακτηριστικοί διάλογοι του μαχητικού δημοσιογράφου με τον βουλευτή Έβρου ήταν χαρακτηριστικοί:

Δημοσχάκης: Στέφανος Χίος;

Χίος: Ναι. δεν με ξέρεις;

Δημοσχάκης: Ε, πως δεν σε ξέρω. Σε θυμάια. Λεβέντης ήσουνα πάντα

Χίος: Να σε ρωτήσω κάτι υπουργέ μου

Δημοσχάκης: Αφού είχες έρθει και στο γραφείο μου

Χίος: Να σε ρωτήσω κάτι Αρχηγέ μου 

Δημοσχάκης: Θέλω επειδή είσαι, σε εκτιμώ από τότε. Τα είχαμε πει τίτε στο γραφείο μου Στέφανε

Δημοσχάκης: Στέφανε είσαι εξπέρ. Έχεις τόση εμπειρία

Μάλιστα στο τέλος της ζωντανής συνέντευξης τους, ο Τάσος Δημοσχάκης ζήτησε στον αέρα της εκπομπής και το κινητό του Στέφανου Χίου.

Δημοσχάκης: Στέφανε, δώσμου το κινητό σου

Χίος: Θα σας πάρω μετά. Θα σας το στείλω με μήνυμα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΙΟΥ-ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμεση παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τα εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης Συνοριοφυλάκων – Διέταξε έρευνα μετά το δημοσίευμα του Evros-news

Αφήστε το σχόλιό σας