ΒΙΝΤΕΟ: Στην εκπομπή τoυ Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, ο Κώστας Πιτιακούδης για τα εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης

ΒΙΝΤΕΟ: Στην εκπομπή τoυ Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, ο Κώστας Πιτιακούδης για τα εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης

Στην σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 Το Πρωινό, μίλησε ο ιδιοκτήτης του Evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης, για τα εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης μεταξύ των νέων Συνοριοφυλάκων, που αποκαλύψαμε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ της Αθήνας, ανέδειξε άλλωστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Evros-news.gr, μετά την άμεση παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος διέταξε την διενέργεια Διοικητικής Εξέτασης για το θέμα. Όλοι μάλιστα ανέφεραν το γεγονός ότι χάρη στο ρεπορτάζ του Evros-news.gr υπήρξε η συγκεκριμένη εξέλιξη και τυς ευχαριστούμε, σε αντίθεση με τα ΜΜΕ του Έβρου, που ενώ ανέφεραν το σοβαρό αυτό θέμα, δεν ανέφεραν ότι εμείς το αναδείξαμε, λειτουργώντας άλλη μια φορά… μικρόψυχα και κομπλεξικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέοι Συνοριοφύλακες: Δεκάδες εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης, επειδή θέλουν να τοποθετηθούν στην Αλεξανδρούπολη!!!

Ο Γιώργος Λιάγκας, με το γνωστό του χιούμορ, στάθηκε κυρίως στα Σύμφωνα Συμβίωσης νεαρών Συνοριοφυλάκων με ηλικιωμένες γυναίκες ή σε αυτά μεταξύ ανδρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμεση παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τα εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης Συνοριοφυλάκων – Διέταξε έρευνα μετά το δημοσίευμα του Evros-news